Torghelle egyelőre marad a Honvédban

Feltöltve: 2011, december 23 - 11:16 Frissítve: 2011, december 23 - 17:49

Torghelle Sándor a Bp. Honvédnál kezdi meg a téli felkészülést, legalábbis jelenleg erre van a legnagyobb esély, ezt maga az érintett mondta el a pepsifoci.hu-nak. Mint ismert, a támadó ősszel került Kispestre, ahol olyan szerződést kötött, amely lehetőséget biztosít számára, hogy télen külföldre szerződjön. Egyelőre azonban nincs megfelelő ajánlata.

MAGYAR ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Bodnár a Fradiról: "Könnyen lehetséges" - kattints!

- pepsifoci.hu - Pár hete a pepsifoci.hu írt elsőként arról, hogy Torghelle Sándor iránt élénken érdeklődik a Cottbus, a Bundesliga II-es csapatnál azonban edzőváltás történt, így az a vonal elhalt.

- A kínai, az osztrák és az izraeli vonal viszont még él, Kínába akár azonnal mehetnék, de ekkora túrát nem szívesen vállalnék már be – mondta Torghelle a pepsifoci.hu-nak. - Egyelőre arra van a legnagyobb esély, hogy január 9-én a Honvéddal kezdem el a téli felkészülést. Persze bármikor változhat a helyzet, ahogy a cottbusi lehetőség egyik napról a másikra füstbe ment, úgy akár bármelyik pillanatban jöhet egy új is. Nagyon jól érzem magam Kispesten, ha úgy alakul, hogy tavasszal is itt leszek, akkor megpróbálom meghálálni a bizalmat és minél több örömet szerezni a szurkolóinknak. Egyelőre azonban nem tudom megmondani, hol folytatom, január közepén valószínűleg már közelebb leszek a megoldáshoz.

Torghelle ősszel összesen hat bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Honvédban, ezeken három gólt szerzett, három Ligakupa találkozón pedig kétszer volt eredményes. (FOTÓ: 1909FOTO.HU)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON