Fradi: Ígéretes érkezőt jelentettek be, Bodnárral nem tárgyaltak

Feltöltve: 2011, december 30 - 10:16 Frissítve: 2011, december 30 - 17:19

Hazajött a Fradi - így kommentálta Orosz Pál vezérigazgató azt a tényt, hogy a klub visszavásárolta az angoloktól az FTC Zrt. részvényeinek 99 százalékát. A zöld-fehérek elöljárója a Magyar Hírlapnak arról is beszélt, ő maga nem tárgyalt Bodnár Lászlóval, Svájcból viszont érkezik a klubhoz az a Busai Attila, aki tagja volt az U19-es Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett együttesnek.

MAGYAR ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Az Újpest BL-főtáblás védőt hozott el a Lokitól - kattints!

- pepsifoci.hu - Egymást érték a komoly bejelentések mostanság a Ferencvárosnál. Előbb a Magyar Közlönyben az jelent meg, az állam 5 milliárd forint ellenében visszavásárolja még az idén Kevin McCabe-től az Üllői út és a Könyves Kálmán körút sarkán fekvő ingatlant, majd nem sokkal később a klub azt jelentette be, hogy az FTC Zrt. részvényeinek 99 százaléka a Ferencvárosi Torna Clubhoz került.

– Újra hazajött a Fradi. Nagyon nagy dolognak tartom ezt, és elnökünknek, Kubatov Gábornak óriási szerepe van abban, hogy ez végre megtörtént. Ez a lépés erősíti a klub egységét, összetartását is, hiszen a labdarúgó-szakosztály eddig az egyesülettől úgymond különálló rész volt. Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek az óriási dolognak a részese lehettem – kommentálta utóbbi lépést a Magyar Hírlap hasábjain Orosz Pál vezérigazgató.

A csapatot működtető gazdasági társaság vezetője arról is beszélt, hogyan állnak a gárda megerősítését célzó ügyek.

– Sok tárgyalás van folyamatban. Aláíráshoz közeli megállapodás előtt vagyunk a szegedi Batik Bencével, Orosz Márkkal, valamint Svájcból érkezik haza hozzánk Busai Attila. Szakmai igazgatónk, Détári Lajos a fiatalokat helyezi előtérbe, és ami szintén lényeges, sőt nagyon fontos, hogy a kiszemeltek magyar anyanyelvűek – fogalmazott Orosz, aki Bodnár László kapcsán annyit mondott, ő nem tárgyalt a védővel.

Busai Attila az MTK utánpótlásában nevelkedett, posztját tekintve védekező középpályás, tagja volt annak a sikeres korosztálynak, amely Németh Krisztián, Koman Vladimir vagy éppen Gulácsi Péter vezetésével két Európa-bajnokságra is kijutott, és az U19-esek között bronzérmet szerzett Csehországban. 2010-ben a svájci Wilhez került, onnan tér most a jelek szerint haza.

A vezérigazgató kijelentette, az első hat hely valamelyikének megszerzése a cél, és az, hogy a következő szezonra olyan csapat alakuljon ki, amely harcban tud lenni az aranyéremért. Ami pedig a felkészülési programot illeti...

– December 31-én, szilveszterkor az Üllői úti székházban koccintunk az új évi sikerekre. Ez régi hagyomány. A csapat január 10-én kezdi meg a felkészülést a szezonra. Az már teljesen biztos, hogy február elején az Egyesült Államokba utazunk felkészülési meccseket játszani, Detroitban és Dallasban is pályára lépünk. Vannak más lehetőségek is, de mivel még nem tények, így azokról még nem szólnék – nyilatkozta Orosz a Magyar Hírlap megkeresésére.

A SOFT PORNÓTÓL A SZ.RKUPACIG: 2011 aranyköpései - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON