Hemingway: Remélem, Torghelle szavahihető ember

Feltöltve: 2012, január 9 - 12:49 Frissítve: 2012, január 9 - 17:18

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa nagyon reméli, hogy Torghelle Sándor tartja magát az általa korábban tett kijelentésekhez, és nem ír alá egyetlen másik magyar csapathoz sem. A kispestiek első embere a Videotonhoz közelítő labdarúgó kapcsán pepsifoci.hu-n vezetett blogjában azt írja, ha mégis az NB I-en belül váltana, haragudhatnának rá, de nem nagyon szabad.

MAGYAR ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Koman két magyar csapatnak is nemet mondott? - kattints!

- pepsifoci.hu - Vasárnap este közölte a klub honlapja, hogy Torghelle Sándor jelezte a Honvéd vezetésének, a tavaszt már egy másik klub mezében kívánja megkezdeni. Mint arról a pepsifoci.hu elsőként beszámolt, a Videoton is szívesen látná soraiban a csatárt, sőt azóta arra vonatkozóan is láttak napvilágot információk, komoly tárgyalásokra is sor került a felek között.

George F. Hemingway, a kispestiek tulajdonosa pepsifoci.hu-n vezetett blogjában tárta a nyilvánosság elé véleményét az ügyben.

"Torghelle Sándor tegnap bejelentette, hogy távozik Kispestről. Ő úgy lett a Budapest Honvéd játékosa, hogy addig akar nálunk játszani, amíg egy megfelelő külföldi szerződést nem kap. Viszont többször kijelentette mindannyiunknak, a vezetőségnek, szurkolóinknak, hogy más magyar csapatban nem kíván szerepelni. Ugyan, ahogy mondják, egy szóbeli megállapodás annyit sem ér, mint a papír, amire nem írták le, szurkolóink nagyon remélik, hogy Sanyi egy szavahihető ember. Én is. Ha mégsem tartaná a szavát, ugyan haragudhatnánk rá, de nagyon nem szabad. A modern labdarúgás csak a pénzről szól, és kevés olyan vezető, edző, játékos, vagy ügynök dolgozik benne, aki képes időnként más értékeket is felvállalni. Azért remélem, a kispestiek nem fognak szeretett Sanyiukban csalódni" – írja az üzletember.

Hemingway arról is ejtett pár szót, hogyan tervezik megerősíteni a keretet a következő hetekben.

"Természetesen ezekben a napokban sokat beszélgetünk arról, hogy kell-e, és ha kell, akkor milyen játékost szükséges igazolni a tavaszi szezonra. Ugyan az akadémiából felhozott fiataljaink minden bizonnyal segítséget jelentenek, 2-3 pozícióra ráférne az erősítés. Dieng Cheikh Abass helyére mindenképpen segítségünkre lenne egy nagyon gyors jobbszélső. Reméljük, hogy az őszi szezonban betegeskedő Souleymane Diaby megfelelő szinten tud majd pótolni egy távozó csatárt. Ugyanakkor, ha két csatárunk távozik, akkor mindenképpen szükségünk lenne egy másik támadóra is. Egy irányító középpályás szintén jól jönne. Sok próbajátékost nem kívánunk megnézni, de a távozókat mindenképpen szeretnénk pótolni" – fogalmaz a tulajdonos.

TOVÁBB: A teljes blogbejegyzés itt olvasható - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON