Hemingway: Öt-hatszoros pénzzel vitte el a Vidi Torghellét

Feltöltve: 2012, január 24 - 10:38 Frissítve: 2012, január 24 - 16:52

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa szerint egy futballista Magyarországon oda megy, ahol jobb pénzt kap, Torghelle Sándor Videotonhoz igazolása pedig teljesen érthető, hiszen a labdarúgó ötször-hatszor annyit keres Fehérváron, mint amit Kispesten kapott. A fővárosi klub átigazolási politikája szempontjából sorsdöntő, hogyan alakul Danilo sorsa.

MAGYAR ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Még nem kelt el az NB II legjobbja - kattints!

- pepsifoci.hu - A Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway a DigiSport Reggeli Start című műsorában beszélt a csapattal, a klubbal kapcsolatos aktuális kérdésekről. A tabella kapcsán az üzletember úgy fogalmazott, relatíve jól áll a gárda, de nehéz tavasz következik, mivel a vezető csapatok, úgy néz ki, mind jól erősítettek.

A kispestiek első emberét Torghelle Sándor eligazolásáról is kérdezték.

– A futballista szerződésében nem volt olyan kitétel, hogy csak külföldre mehet el. Eligazolhatott, és ezt meg is tette. Egy futballista Magyarországon oda igazol, ahol több pénzt ajánlanak neki. Ő valószínűleg azért emlegette a külföldet, mert nem gondolta, hogy Magyarországon ennyit lehet kapni. Rengeteg pénzt kapott, szóval nincs miről beszélni – fogalmazott Hemingway, majd kérdésre úgy vélekedett, ötször-hatszor annyit keres a csatár Fehérváron, mint amit a Bozsik-stadionban kapott.

A tulajdonos elmondta, reményei szerint nem lesz gyengébb a tavaszi Honvéd az őszinél, hiszen Torghelle érkezése előtt is tudtak jó eredményeket produkálni ugyanúgy, mint az igazolás után azzal együtt, hogy kétségtelenül használt az együttesnek a futballista csatlakozása. Az átigazolási politika nagyban függ attól, hogy Danilo távozik-e. Amennyiben marad, akkor nincsen sok feladata a vezetésnek, ha viszont a brazil eligazol, 1-2 csatárt szerződtetni kell a helyére – tette hozzá Hemingway.

Az üzletember szerint az üzleti szféra és a magyar futball legnagyobb szégyene, hogy 3-4 klub kivételével nincsenek nagy támogatók az együtteseknél.

– Akkor lehet beszélni arról, hogy van üzleti alapon magyar futball, ha nem szószátyár közgazdászok, hanem komoly üzletemberek beszélnek arról, hogy milyen a magyar labdarúgásban a reklámlehetőség. Reményeim szerint akár 2-3 év alatt kedvezően változhat a helyzet – tette hozzá a kispestiek első embere.

Hemingway amondó, az akadémiák sikeressége attól függ, hogy mennyire folytatódik az ellenük indított támadás, amit azok irányítanak, akik szeretnének pénzt "lenyúlni" az intézményektől.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON