Csődvédelmet kért a skótok vezető klubja

Feltöltve: 2012, február 14 - 17:12 Frissítve: 2015, június 24 - 10:53

Csődvédelmet kért a Rangers együttese. Amennyiben a bíróság elrendeli az eljárás megkezdését, a szabályok értelmében 10 pontot azonnal levonnak az alakulattól, ami gyakorlatilag egyet jelenthet azzal, hogy a Celticé lesz idén az aranyérem.

MAGYAR ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: A Fradi magyar csatárt igazolt - kattints!

- pepsifoci.hu - A Celtic jelenleg négypontos előnnyel vezeti a bajnokságot a Rangers előtt, könnyen lehet azonban, hogy a differencia hamarosan jelentősen megnő anélkül, hogy a csapatok akár egyet is a labdába rúgtak volna.

A klub hivatalos tájékoztatása szerint a Rangers csődvédelmet kért, ha pedig a bíróság valóban elrendeli az eljárás megkezdését, azonnal levonnak 10 egységet az alakulattól.

A súlyos lépésekre azért került sor, mert a klubnak 50 millió fontra rúgó tartozása van. A vezetés igyekezett megnyugtatni a szurkolókat, hogy mindez a Rangers előrehaladása érdekében történik.

BELEKBŐL JELENTJÜK: Exkluzív anyagok a magyar csapatok edzőtáborából - kattints!

Címkék

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON