Vasas: Meccsenként többmilliós prémiumot dobott fel az új tulaj

Feltöltve: 2012, április 6 - 14:00 Frissítve: 2012, április 7 - 13:09

A pepsifoci.hu információi szerint a Vasasnál csütörtökön ismét tulajdonossá előlépő anyaklub komoly prémiumot ajánlott fel a bajnokság hátralévő mérkőzéseire a labdarúgóknak. Úgy tudjuk, minden megszerzett pont után legalább egymillió forintot osztanak szét az öltözőben (bennmaradás esetén a dupláját), emellett pedig Markovits László azt is közölte a futballistákkal, a jövő héten mindenkivel leülnek tárgyalni az elmaradt bérekről.

NB I: Minden a magyar élvonalról itt - kattints!

- pepsifoci.hu - Igen sanyarú a helyzet mostanság a Vasas háza táján. A gárda kiesőhelyen áll, tartozások vannak a játékosok felé, ráadásul több fronton is pontlevonás fenyegeti az együttest. Csütörtökön aztán komoly fejleményekre került sor a háttérben, a futballcsapatot működtető gazdasági társaság tulajdonjoga visszaszállt az anyaklubra.

A pepsifoci.hu információi szerint a Vasas SC vezetése azonnal munkához is látott a sikeresebb szereplés érdekében. Úgy tudjuk, Markovits László elnök az öltözőben járt, ahol közölte a játékosokkal, a jövő héten egyeztetnek mindenkivel az elmaradásokról, emellett pedig azt is bejelentette, meccsenként több millió forint prémiumért játszik mostantól a csapat, amit a sikeres mérkőzések utáni héten mindig ki is fizetnek. Ha sikerül a gárdának a szezon végén kiharcolnia a bentmaradást, a prémium összege értesüléseink szerint a duplájára emelkedik.

Urbán Flórián együttese a hétvégén a Kecskemétet fogadja. Egy esetlegesen jól sikerült találkozó tehát akár több millió forintot is érhet a csapatnak. (FOTÓ: FCVASAS.COM)

Frissítés: Markovits László klubelnök is megerősítette mindezt - KATTINTS!


EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON