Pénzhez juthatnak a játékosok a Vasasnál - lapszemle

Feltöltve: 2012, április 7 - 13:03 Frissítve: 2012, április 7 - 17:23

Pénzért fociznak a Vasas NB I-es játékosai a Kecskemét ellen, erősítette meg korábbi értesülésünket a Blikknek Markovits László, a Vasas elnöke. Lapszemle.

NB I: Minden a magyar élvonalról itt - kattints!

- pepsifoci.hu - Egymillió forintot jelenthet egy-egy döntetlen a hátralévő mérkőzésekre kijelölt keret számára, s így természetesen hármat a győzelem – erősíti meg a Blikk cikke a pepsifoci.hu tegnapi értesülését. Az új tulajdonos jelent garanciát a kifizetésre, hiszen csütörtök este óta ismét a Vasas SC-hez tartoznak a profi labdarúgók. Markovits László klubelnök tegnap az edzés után járt az együttes öltözőjében.

– Tájékoztattam a csapatot, hogy a klub biztosítja a nyugodt munkafeltételeket, és külön prémiumot ígértem a pontok megszerzése után. Erről annyit közölhetek, hogy jelentős összeg, és szerintem ösztönzi majd a játékosokat, hogy sikeresek legyünk – tájékoztatta a Blikket a klubvezető, aki elmondta, ha az élvonalban marad a Vasas, a megszerzett pontok után járó összeg dupláját kapják meg a labdarúgók.

Az elnök megnyugtató mondatai sem feledtethetik azonban a Vasas Futball Kft. súlyos gondjait, az állítólag 200 millió forint körüli tartozást.

– Sajnos még nem tudok konkrétumokkal szolgálni, mert a tényleges adósság felmérése folyamatban van, de valóban jelentős a tartozás. Remélem, egy hónap múlva tisztábban látunk – mondta Markovits, aki azt is elárulta, hogy a játékosokkal egyenként beszélik meg, mekkora összeggel tartozik nekik a kft., és miként lehet azt törleszteni.

Az elnök az egyesület támogatóiban bízik, az ő segítségével maradhat életképes a futballgárdát működtető gazdasági társaság. E téren az angyalföldi labdarúgó akadémiát működtető HunGast Kft. tulajdonosára várhat főszerep. (FOTÓ: FCVASAS.COM)

FORRÁS: Blikk | Az eredeti cikk itt olvasható!

Urbán Flórián is megerősítette a fentieket:
"Igen, Markovits László felajánlott egy bizonyos pénzösszeget a szombati mérkőzésre. Amennyiben nyerünk, akkor ehhez a jövő héten hozzájuthatnak a játékosok. Egyszerű tehát a képlet: ki kell menniük, és meg kell nyerniük a Kecskemét elleni bajnokit, és akkor a "kasszához" járulhatnak" – mondta el a szakember az fcvasas.com-nak.


EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON