NB I: Így úszná meg a Vasas a pontlevonást - a Bogdán-pénzzel is számolnak

Feltöltve: 2012, április 8 - 09:33 Frissítve: 2012, április 8 - 17:24

Markovits László, a futballcsapatot a napokban átvevő Vasas SC elnöke szerint megkezdődtek az egyeztetések és a megállapodások az angyalföldieket leginkább sakkban tartó és pontlevonással fenyegető MLSZ-ítéletek ügyében, a klubvezetés mindent megtesz azért, hogy az amúgy is nehéz helyzetben lévő gárda ne kerüljön még rosszabb szituációba. Markovits arról is beszélt a Sport TV-nek, hogy anyagi téren merre keresik a forrásokat a piros-kékeknél.

NB I: Minden a magyar élvonalról itt - kattints!

- pepsifoci.hu - Mint ismeretes, a Vasas több ügy miatt is pontlevonás által fenyegetett helyzetben van: az MLSZ Fegyelmi Tanácsának utóbbi két hétben hozott, még nem jogerős ítéletei szerint a Komjáti Andrással szembeni tartozása miatt fordulóként 1-1, a Marijan Vlakkal szembeni elmaradása miatt pedig 2-2 büntetőpontot vonhatnak le az angyalföldi gárdától, valamint a Haris Mehmedagic két mérkőzésen történt jogosulatlan szerepeltetése miatt, egyszeri alkalommal 2 büntetőpont levonását rendelték el.

Markovits László, a Vasas SC elnöke a Sport TV-nek beszélt arról, hogyan manőverezne ezen ügyekben a Vasas, és hogy hogyan kezdődött már meg a tűzoltás.

- Megkezdődött a tűzoltás több fronton. Az MLSZ által kilátásba helyezett pontlevonások ügyében is már történtek lépések, Marijan Vlakkal is van megállapodásunk. Mindenben igyekszünk megfelelni abban a tekintetben, hogy a fegyelmi eljárások lezáruljanak. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy az MLSZ-nek ne kelljen olyan döntéseket meghoznia, hogy pontokat vonjon le a Vasastól.

A klubvezető a másik, a piros-kékeket érintő égető ügyben, az anyagi problémák lezárásában is lát több kiutat.
- Számítunk a Bogdán Ádám szereplése után befolyó összegre, illetve György Tamás részéről is van arra vonatkozóan szándék, hogy a jövőben segíteni fog a finanszírozásban, sőt nagyon komolyan gondolja azt is, hogy a következő szezontól többségi tulajdonosként vállaljon szerepet. Van pár támogató is, aki hozzá fog járulni ahhoz, hogy ezt az átmeneti időszakot meg tudjuk csinálni – tette hozzá Markovits. (FOTÓ: FCVASAS.COM)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON