Megszűnik a Rangers - de egyből újjá is éled

Feltöltve: 2012, június 14 - 16:32 Frissítve: 2012, június 14 - 16:32

A nap folyamán döntés született arról, hogy megszűnik a skót futball zászlóshajója, a Rangers FC. Az 54-szeres bajnokcsapat egyből újjá is éled, a jövőt illetően azonban sok a kérdőjel. Például a keret kapcsán is...

EURO 2012: Minden a tornáról aloldalunkon - kattints!

A nap folyamán döntés született arról, hogy megszűnik Európa rekordbajnoka, az 54-szeres skót aranyérmes Rangers FC. A hitelezők nemet mondtak a súlyos anyagi gondokkal küzdő 140 esztendős klub megmentését célzó tervekre – a beszámolók szerint a tanácskozás mindössze 9 percig tartott.

Mindez nem jelenti azt, hogy a kék-fehérek teljesen lekerülnek a focitérképről, máris döntés született az utód egyesület létrehozásáról, amely a The Rangers Football Club névre hallgat majd. Azt egyelőre nem lehet tudni, hányadik vonalban indulhat a klub, az is előfordulhat, hogy az elsőben, de ez csak a többi rivális jóindulatán múlik majd.

Gondot jelent továbbá, hogy a megszűnt klub játékosai szabadon igazolhatóvá váltak, az új gárdának pedig egyetlen labdarúgója sincsen hivatalosan. Emellett a "The Rangers" még nem tagja a Skót Premier League-nek és a labdarúgó-szövetségnek sem.

Mindezek ellenére meglepő lenne, ha a következő évadban nem találkoznánk az élvonalban a Rangers nevével.

Címkék

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON