Meglepő fordulat lehet a Vasas tulajdonosváltása kapcsán

Feltöltve: 2012, június 21 - 14:42 Frissítve: 2012, június 22 - 13:47

A Vasas hivatalos honlapján tájékoztatta a szurkolókat Markovits László, a Vasas elnöke a klub tulajdonosváltása körüli jelenlegi helyzetről. A labdarugas.vasassc.hu-n olvasható interjúból kiderül, hogy bekövetkezhet egy váratlan fordulat: az a cégcsoport lehet a végső befutó, amelyik korábban már tárgyalt az előző tulajdonos Híd Zrt-vel. Alfredo Demiani akkor nem lett a Vasas tulajdonosa, és úgy tűnt, teljesen véget is értek az egyeztetések.

HAZAI ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Fradi: Nem tettek le Szabicsról - kattints!

A labdarugas.vasassc.hu-n tájékoztatta a Vasas szurkolót a klubelnök, Markovits László a Vasas elnöke, a klub tulajdonosváltásával kapcsolatban.

– Annyit el tudok mondani, hogy a klub és György Tamás között zajló, hónapok óta tartó egyeztetéseknek már konkrét eredménye van, hiszen a Kubala Akadémia többségi tulajdonosa megtette végső ajánlatát. A klub most már csak a Híd Zrt.-vel korábban már tárgyaló német befektetőjelölt, Alfredo Demiani ajánlatára vár. Azt kértük tőle, hogy az ő feltételeit, illetve az általunk javasolt és telefonon egyeztetett részleteket foglalja konkrét szerződéstervezetbe. Ígéretének megfelelően erre a napokban sor fog kerülni. Különben a német féllel folytatott egyeztetéseknél Jámbor János korábbi többségi tulajdonosunk is a segítségünkre van, hiszen a német üzleti világ ismerete, perfekt német nyelvtudása és a Vasas iránti elkötelezettsége nagy biztonságot ad nekünk. Jelenleg úgy látom, és arra törekszünk, hogy legkésőbb július első napjaiban már konkrétumokról tudjunk beszámolni.
A klubelnök elmondta, hogy a tárgyalások végső fázisba kerültek, és hamarosan minden eldőlhet.

– Késő vagy nem késő, jelenleg nem vagyunk abban a helyzetben, hogy teljes megnyugvással döntsünk. Ahogy említettem, már nagyon a végén járunk az egyeztetéseknek, július elejére eldől, hogy ki lesz a csapat gazdája. Egyébként nem vagyunk kétségbe esve, mert jelenleg több Vasas kötődésű edzővel és 43 játékossal van érvényes és a többségüknél hosszú távú szerződése a Vasas Futball Kft-nek, tehát amint kiderül, ki viszi tovább a csapat működtetését, nagyon felgyorsulnak majd az események.

A Vasas elnöke szerint ugyanakkor még az is előfordulhat, hogy a Vasas SC marad a tulajdonos.
– Ez sem kizárt, de az egy teljesen új helyzetet teremtene. Ez a lehetőség jelenleg nincs napirenden, hiszen a klub nem tudja egyedül befejezni a Kft. konszolidációját, és nem képes egy feljutásra esélyes csapat finanszírozását előteremteni, amit mind a klub, mind a szurkolók a legjobban szeretnének. (FOTÓ: LABDARUGAS.VASASSC.HU)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON