Bodnár nagyon közel az NB I-es visszatéréshez

Feltöltve: 2012, június 26 - 08:44 Frissítve: 2012, június 26 - 10:31

Bodnár László közel áll ahhoz, hogy visszatérjen a magyar futball vérkeringésébe, a labdarúgóval kapcsolatban Elbert Gábor, a PMFC-Matias ügyvezetője úgy fogalmazott, jó esély van arra, hogy megállapodjanak vele. A csatársorba a kaposvári Miroslav Grumic a kiszemelt, aki szívesen is igazolna Baranyába, az ő esetében ugyanakkor még a Kaposvárral is meg kell állapodni.

HAZAI ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Külföldről érdeklődnek a Vidi és a Loki játékosai iránt - kattints!

Még javában tart az új keret kialakítása a PMFC-Matias együttesénél, a hétvégén Supka Attila még arról beszélt, öt poszton lenne szüksége további erősítésre. Az egyik esélyes arra, hogy szerződést kapjon, az a Bodnár László, aki hosszú ideje nem játszott, korábban viszont a válogatott mezt is viselhette. Vele kapcsolatban a bama.hu azt írja, nagyon jó benyomást tett a Mecsekalján mindenkire az elmúlt napokban.

– Jó esély van arra, hogy megállapodjunk vele – nyilatkozta a bekkről Elbert Gábor cégvezető.

A csatársorba a kaposvári Miroslav Grumic a célpont. Ő maga szívesen igazolna Somogyból Baranyába, a kérdés már csak az, hogy a klubok meg tudnak-e állapodni egymással.

– Mindig korrekt kapcsolatban volt a PMFC a Kaposvárral, ezért úgy gondolom, meg fogunk egyezni Grumics átigazolásáról. Jó lenne, ha már Szlovéniába is velünk jöhetne – mondta róla Elbert.

A piros-feketék tárgyalásban állnak a Bayer Leverkusenben nevelkedett, 24 esztendős, montenegrói Slobodan Lakicevic-csel, aki a védelem bal oldalán bevethető. Az esetében nincsenek messze az álláspontok, a futballista részt vesz még egy orvosi vizsgálaton és egy fizikai teszten is, utána születhet döntés az ügyében. A balbekk posztjára szintén kiszemelt Gaál Miklós jelenleg sérüléssel bajlódik, egy egyelőre nem tudni, mi lesz vele.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON