Eladják a Vasast: 99% német kezekbe kerülhet

Feltöltve: 2012, július 3 - 18:09 Frissítve: 2012, július 4 - 14:33

A mai napon Markovits László, a Vasas SC elnöke és a korábban már az angyalföldiekkel kapcsolatba került német üzletember, Alfredo Demiani adásvételi-szerződést írt alá, mely szerint a Vasas Futball Klub Kft. 99%-os tulajdonrésze a külföldi vevő kezébe kerülhet.

HAZAI ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Ez lehet a magyar nyár átigazolási bombája - kattints!

A közjegyző előtt aláírt szerződés értelmében, az Alfredo Demiani által képviselt cég, a kontraktusban rögzített pénzügyi feltételek teljesítését követően válik az üzletrész teljes jogú tulajdonosává. Ennek határideje hét munkanap – írja a vasassc.hu.

A tárgyalások során, a futballcsapat korábbi tulajdonosának, Jámbor Jánosnak szerepvállalása nagymértékben segítette Markovits László elnököt és a Vasas SC elnökségét az egyezség létrejöttében – írja a klubhonlap.

Alfredo Demianit februárban már bemutatták egyszer nyilvánosan is a magyar közvéleménynek, akkor a német befektető leszögezte, célja az angyalföldi klub felvirágoztatása, éves szinten 2 millió eurót szán az együttesre, végül azonban mégsem került sor az adásvételre. Júniusban jött aztán a fordulat, és bejelentették, hogy mégis az a cégcsoport lehet a végső befutó, amelyik korábban már tárgyalt az előző tulajdonos Híd Zrt-vel. (FOTÓ: VASASSC.HU)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON