Negyedosztályú lett a Rangers

Feltöltve: 2012, július 13 - 17:08 Frissítve: 2012, július 13 - 17:25

Megszületett az a döntés, amire sokan számítottak, és amitől sokan féltek: az újjáalakult Rangers, a skót és a világfoci rekordbajnoka csak a negyedosztályban indulhat el. A csődbe jutott, majd átalakult sztárcsapatról szóló szavazáson 30-ból 25-en voksoltak a lesorolás mellett.

HAZAI ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Elek: "Tudom, hogy tárgyal rólam a Diósgyőr" - kattints!

Bár volt rá némi esély, hogy a glasgowiak esetleg a második vonalban még elindulhatnak, az erről szavazás egyértelmű volt, 30-ból 25-en arra voksoltak, hogy a Rangers (utódja) alulról, a skót Third Division-ből, azaz a negyedosztályból kezdje meg az építkezést – mondta el a Premier League-et vezető David Longmuir a pénteki megbeszélést követően.

Bár az élvonalbeli klubok egy része attól tartott, hogy a Rangers lesorolásával a TV-s pénzek is jelentősen csökkenni fognak, ennek ellenére is példát akartak statuálni az adótartozásai miatt kvázi megszűnt és csődbement, 54-szeres bajnokcsapattal.

A jelenlegi állás szerint a skót foci egyik zászlóshajója az előttünk álló idényben a Stirling Albionnal, a Montrose-zal és a Peterheaddel játszhat bajnokikat a Celtic, a Hearts vagy a Hibernian helyett.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON