Kádár: League One helyett BL-csapat

Feltöltve: 2012, július 17 - 14:17 Frissítve: 2012, július 20 - 13:06

A brit Daily Mail szerint ugyan a Portsmouth-nál merült fel a Newcastle-ből távozó Kádár Tamás neve, a játékos képviselő ügynökségnél, a CMG-nél cáfolták, hogy a magyar válogatott védő a harmadosztályú klubbal bármilyen kapcsolatba került volna. A bekknek angol megkeresései is vannak, de inkább a kontinensen találhat magának új csapatot, egy BL-szereplő gárda lehet a legesélyesebb kérője.

HAZAI ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Elek Diósgyőrbe, Szakály Debrecenbe akar igazolni - kattints!

A Daily Mail híre szerint a magyar válogatott játékos másik hat futballista mellett csatlakozott a jelenleg Spanyolországban edzőtáborozó Portsmouth-hoz, amelynél nemrég Futács Márkó is szerepelt.

A lap úgy tudja, hogy Kádár Tamás Izale McLeod, Mustapha Dumbuya, Jon Harley, Simon Eastwood, Brian Howard és Lloyd Sam mellett szerepel próbajátékon a Pompey-nál.

Megkeresésünkre a CMG menedzserirodánál cáfolták, hogy ügyfelük a harmadik vonalas klubhoz tartana, és hogy egyáltalán Spanyolországban tartózkodna.

- Fel sem merült Kádár Tamás kapcsán a Portsmouth neve és semmilyen kapcsolatban nem állunk a brit klubbal, Tamás nem is akar a League 1-ban játszani, ebből adódóan nincs is Spanyolországban. Voltak angol megkeresések, de ahogy mondtuk, inkább a kontinensen képzeljük el a jövőt – nyilatkozta a pepsifoci.hu-nak Kövesdi Viktor társtulajdonos-igazgató.

Mi várható akkor a játékos sorsával kapcsolatban?
- Folyamatosan tárgyalunk, jelen pillanatban egy BL-szereplő csapat a legesélyesebb kérő, de bővebbet csak pár napon belül mondhatunk.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON