Fordulat: Mégis otthon játszhat az Eger az NB I-ben

Feltöltve: 2012, július 17 - 15:12 Frissítve: 2012, július 17 - 19:57

Bár korábban úgy volt, Debrecenben kell fogadnia ellenfeleit az élvonalba feljutott Egernek, úgy tudjuk, jó esély lehet rá, hogy az MLSZ végül megadja az engedélyt a Heves megyeieknek arra, hogy saját stadionjukban vívják meg hazai összecsapásaikat - értesült a pepsifoci.hu. Július 25-én még lesznek egyeztetések az ügyben, hivatalos bejelentés azt követően várható, de jelenleg minden abba az irányba mutat, hogy az Egernek nem kell költöznie.

HAZAI ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: A PSG-ben is játszott a Honvéd új csatára - kattints!

Várhatóan megkapja az engedélyt az egri csapat saját stadionjának használatára. Az MLSZ illetékes munkatársai a mai napon jelentek meg a Szentmarjay Tibor városi stadionban, hogy ellenőrizzék, hogyan haladnak a munkálatok. Természetesen voltak még hiányosságok, de minimálisak, amit július 20-ig be lehet fejezni.

Kocsis Zoltán ügyvezető kérdésünkre elmondta, pozitív döntés született. A tüzetes vizsgálatokat követően mind az ÁNTSZ, mind a katasztrófavédelem, és ami a legfontosabb a Magyar labdarúgó Szövetség is hajlik rá, hogy engedélyt adjon a normál fokozatú mérkőzések lebonyolítására. Kocsis kiemelte, a szövetség végig partner volt és minden segítséget megadott ahhoz, hogy a következő szezontól Egerben is legyenek első osztályú mérkőzések. Ugyanakkor július 25-én még lesznek egyeztetések az ügyben, hivatalos bejelentés csak ezt követően várható, de jelenleg minden abba az irányba mutat, hogy az Egernek nem kell költöznie.

– Szeretném, megköszönni Dr. Csányi Sándor elnök úr pozitív hozzáállását, illetve elnézést kérnék az eddigi félreértések miatt – tette hozzá az ügyvezető.

Az egri csapat október 15-ig kapott haladékot arra, hogy villanyvilágítás legyen a stadionban. Kocsis portálunknak elmondta, a határidőre mindennel elkészülnek, reméli, az első hazai mérkőzésen, a Siófok ellen már megtelnek a Szentmarjay-stadion lelátói. (FOTÓ: HEOL.HU)

Hegedűs Zsolt

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON