Elek: Nem azért igazoltam Diósgyőrbe, hogy aztán lelépjek

Feltöltve: 2012, augusztus 2 - 21:04 Frissítve: 2012, augusztus 2 - 21:04

Elek Ákos hosszú távon tervez Diósgyőrben, és a borsodi gárdából célozza be újra a válogatott keretét, erről már Egervári Sándor szövetségi kapitánnyal is beszélt.

HAZAI ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Megvan Tököli új csapata - kattints!

Mint ismeretes, a válogatott futballista végül Diósgyőrbe szerződött nemrég, bár a neve Győrben és Egerben is felvetődött, ám Elek Ákos egyáltalán nem bánja, hogy végül a DVTK-nál kötött ki, sőt.

- Amikor visszatértem Törökországból, abban maradtunk a menedzseremmel, hogy keres nekem belga vagy holland csapatot. Csak az volt a kikötésem, hogy ha lehet, akkor minél hamarabb jöjjön létre a megállapodás, hogy minél előbb elkezdhessem a felkészülést. Emellett szó volt arról is, hogy Győrbe igazolok, de ilyen a sors, hogy ez sem jött össze, amit utólag már egyáltalán nem bánok. Aztán egyszer csak megcsörrent a telefonom, és Sisa Tibor hívott, hogy szeretne a csapatában látni, amire rögtön rávágtam: én is szeretnék idejönni. Ezt követte egy röpke másfél hónap, amíg a vezetők egyezkedtek. Nehéz volt számomra ez az időszak, de végül sikerrel jártunk. Annak pedig külön örülök, hogy nem kölcsönbe, hanem végleg szerzett meg a Diósgyőr – nyilatkozta Elek a dvtk.eu oldalán.

A középpályás ugyanakkor nem ugródeszkaként tekint új csapatára, legfeljebb abban a tekintetben, hogy innen szeretne visszakerülni a nemzeti csapatba.

- Nem azért igazoltam Diósgyőrbe, hogy egy év alatt felhozzanak, aztán szépen lelépek. Elsődleges célom az, hogy beépüljek, kezdőjátékos legyek. Törökországba is azért igazoltam, mert ott igazi futballhangulat van a meccseken, ahogy itt Miskolcon is. Sajnos ott nem kaptam lehetőséget, de abban nagyon bízok, hogy a DVTK-ban újra meg tudom mutatni azt, hogy mit tudok. Nagyon szeretnék újra válogatott lenni, és a Diósgyőrt képviselni a nemzeti tizenegyben, már beszéltem is erről Egervári Sándor szövetségi kapitánnyal a DVTK-Újpest mérkőzés előtt. Az pedig külön motiváció a számomra, hogy borsodiként ez a megye az otthonom. A családomhoz és a barátaimhoz sokkal közelebb vagyok, már most látom, hogy a mérkőzésre hangolás mindig azzal kezdődik majd számomra, hogy állok a pénztárnál és belépőt veszek nekik – tette hozzá a Videotonból igazolt futballista. (FOTÓ: MINAP.HU)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON