Bunda: Két évre elmeszeltek egy olasz válogatott focistát - vádalkuk születtek

Feltöltve: 2012, augusztus 3 - 15:39 Frissítve: 2012, augusztus 3 - 15:39

26 hónapra szóló eltiltást kapott Andrea Masiello, aki az ellene felhozott vádak szerint 2008 és 2011 között a Bari hat mérkőzésének megbundázásában működött közre aktívan. Három másik társát (köztük az egyszeres válogatott Parisit) is elmeszelték, emellett a klub és a Sampdoria is pontlevonást kapott. Az összes döntés vádalku eredménye.

HAZAI ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: A Vidi magyar válogatottja Kecskemétre igazolt - kattints!

Újabb fegyelmi döntések születtek meg az olasz fogadási botrányban, a határozatokban közös, hogy egytől-egyig vádalku alapján születtek meg.

A legsúlyosabb eltiltást Andrea Masiello kapta, aki az ellene felhozottak szerint, 2008 és 2011 között hat mérkőzés elcsalásában működött közre a Bari színeiben. Három társát is elmeszelte a testület: az egyszeres válogatott Alessandro Parisi két évre, Marco Rossi (nem azonos természetesen a kispesti edzővel) 20 hónapra, Marco Esposito pedig három hónapra és 10 napra szóló eltiltást kapott.

A döntéshozók emellett klubokat is büntettek. A Sampdoria egypontos levonással vág neki a Serie A küzdelmeinek, a Bari pedig mínusz ötről indul a másodosztályban.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON