Mourinho: Már majdnem teljesen kész a keret

Feltöltve: 2012, augusztus 6 - 15:13 Frissítve: 2012, augusztus 9 - 16:27

José Mourinho, a Real Madrid mestere elmondta, nagyrészt kialakult a gárda kerete a következő szezonra. A luzitán tréner leszögezte, tudják, hogy nagyon nehéz lesz megvédeni a legutóbb megszerzett bajnoki aranyérmet.

HAZAI ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Nikolic: Öt angol kérőről pletykálnak - kattints!

Jelenleg az Egyesült Államokban haknizik a Real Madrid, két hét múlva viszont már bajnoki vár a blancókra a Valencia ellen. José Mourinho vezetőedző nagyon optimista együttese állapotát illetően.

– Nagyon keményen készülünk, hiszen tudjuk, hogy nem lesz egyszerű megvédeni a címünket, éppen ellenkezőleg. A keretünk már majdnem teljesen kialakult, és mondanom sem kell, hogy tele van különleges futballistákkal, sokan a világ legjobbjai közé tartoznak – mondta a portugál.

A királyi gárda hívei régóta áhítoznak a 10. Bajnokok Ligája-elsőségre, Mourinho azonban igyekezett egy picit lehűteni a kedélyeket.

– Mindig felfokozott az érdeklődés, ha a Real Madrid és a Bajnokok Ligája kerül szóba. Természetesen az a cél az, hogy címeket nyerjünk. Ugyanakkor ne feledjük, az előző szezonban rekordpontszámmal megszerzett bajnoki arany elég különleges tett volt – fogalmazott a szakember.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON