Bunda: A Juventus egyik edzője már lemondott

Feltöltve: 2012, augusztus 6 - 22:52 Frissítve: 2012, augusztus 6 - 22:52

Antonio Contes egyik segítője, Cristian Stellini lemondott posztjáról a tovább burjánzó olasz bundabotrány miatt – a szakember távozásáról a Juventus honlapja számolt be.

HAZAI ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Nikolic: Öt angol kérőről pletykálnak - kattints!

Bár a 15 hónapos eltiltással is fenyegetett Antonio Conte, valamint segítője, Angelo Alessio sorsa egyelőre még ismeretlen, az biztossá vált, hogy a Juve-stáb egyik oszlopos tagja, Cristian Stellini távozik a torinói klubtól.

A 38 éves tréner – aki Contével dolgozott a Sienánál is, ennek a csapatnak a kapcsán merült fel a két tréner neve a meccs-manipulálások ügyében – bejelentette. hogy elmegy, és sajnálja, hogy belekeveredett a "Scommessopoli" nevet viselő fogadási csalási ügy-sorozatba.

- Az elmúlt hónap történései nagyon megviseltek és nagyban befolyásolták a munkámat, hisz hirtelen a bajnokcsapat stábjának egyik tagjából egy botrány egyik főszereplője lettem, és szeretném ezt a terhet levenni a Juventus "válláról". Ez az ügy csak engem érint, és nem azokat, akikkel dolgozom, és mivel tisztázni akarom magam, ezért azonnali hatállyal távozom a technikai asszisztens posztjáról – számolt be lemondásáról Cristian Stellini.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON