Bunda: Éhezik és sztrájkol az eltiltott focista

Feltöltve: 2012, augusztus 12 - 07:23 Frissítve: 2012, augusztus 12 - 07:31

Az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) központjának kapujához bilincselte magát és éhségsztrájkba kezdett Emanuele Pesoli, a Verona játékosa, akit a fogadási csalási botrány (Calcioscommesse) ügyében meghozott ítélet szerint három évre eltiltottak a labdarúgástól.

HAZAI ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Nem kell a Fradinak a német csatár - kattints!

A legutóbb Veronában futballozó Emanuele Pesolit többekkel együtt (Antonio Contét, a Juve edzőjét például 10 hónapra tiltotta el a FIGC), még a Sienánál elkövetett vétsége miatt meszelték el, egykori társai vallomásai alapján.

A 31 éves játékos tagadja az ellene felhozott vádakat, és sztrájkolni kezdett a szövetség székházánál.

- Nagyon fáj az ítélet, és szeretnék szembenézni azokkal, akik megvádoltak. Tudom, hogy nagyon erős ez a lépésem, de tönkreteszik az életem, egy olyan dolog miatt, amit nem is követtem el. Addig maradok itt, amíg csak bírom – mondta az elkeseredett futballista a La Gazzetta dello Sportnak.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON