Bolt: C. Ronaldo az én segítségemmel lett ilyen jó

Feltöltve: 2012, augusztus 13 - 11:58 Frissítve: 2012, augusztus 14 - 14:26

A világ leggyorsabb emberének, Usain Boltnak úgy látszik, hogy az atlétika már csak rutinmunka, és egyre inkább a labdarúgás felé kacsingat. Legújabb nyilatkozatában a Manchester United-drukker sprinter azt találta mondani, hogy C. Ronaldo sikerességében az ő keze is benne van, és ha a klub részéről valaki felkérné, újfent segítene az együttesnek, ugyanis mindent megtenne annak érdekében, hogy a Manchester City-t letaszítsák a trónról.

TOVÁBB: Minden hír az angol fociról itt - kattints!

A jamaicai sprinter, Usain Bolt a londoni olimpián három aranyérmet szerezve újfent bebizonyította, hogy nincs nála gyorsabb ember a világon. Az atlétika azonban a jelek szerint már nem jelent neki akkora kihívást, és egyre inkább a labdarúgás felé kacsingat. A köztudottan Manchester United-szurkoló Bolt nemrégiben kijelentette, hogy ha a Sir Alex Ferguson próbajátékra hívná, egészen biztosan nem mondana nemet, most pedig egy angol lapnak adott nyilatkozatával hívta fel magára a figyelmet. A jamaicai ugyanis úgy gondolja, hogy C. Ronaldo sikerességében bizony neki is nagy szerepe van:

– 2009-ben én edzettem Ronaldót, azóta 40 gólt rúg szezononként, ez pedig a segítségem nélkül nem valószínű, hogy ment volna neki – mondta Bolt, aki hajlandó lenne segíteni az együttesnek annak érdekében, hogy a City-t minél előbb letaszítsák a trónról.

– Mindent megtennék annak érdekében, hogy ne a City legyen a bajnok. Ha Ferguson hív, azonnal megyek, és segítek tökéletesíteni a támadók futótechnikáját. Nani és Young is gyorsak, de a segítségemmel még jobbak lehetnek – tette hozzá az olimpiai bajnok.

Az ugyan még kérdéses, hogy a Manchester United él-e a lehetőséggel, azt azonban biztosan állíthatjuk, hogy Bolt továbbra sem szenved önbizalomhiányban.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON