Beperelné támadóját a színészkedő bíró - videó!

Feltöltve: 2012, augusztus 13 - 23:12 Frissítve: 2012, augusztus 13 - 23:19

Christian Fischer játékvezető jogi lépésekre készül Luisao, a Benfica csapatkapitánya ellen, aki a Fortuna Düsseldorf elleni, az eset után félbeszakadt edzőmeccsen lökte fel a német sípmestert, utóbbi pedig látványos esésével kavart vihart.

TOVÁBB: Minden a német fociról aloldalunkon - kattints!

Mint arról már beszámoltunk, félbeszakadt a Fortuna Düsseldorf és a Benfica felkészülési mérkőzése a hétvégén, 6 perccel a szünet előtt, miután a lisszaboniak csapatkapitánya, Luisao a földre lökte a játékvezetőt, Christian Fischert, aki látványosat esett a bekk mozdulatát követően. A hátvédet kiállították, a bírót ápolták – előbb a pályán, majd az öltőzőben –, a mérkőzés pedig megszakították - végleg.

Az ügy itt nem biztos, hogy véget ér, mivel a játékvezető jogi útra terelheti azt.
- Mélyen sokkolt az eset, soha nem történt még ilyen 20 éves pályafutásom alatt, sem a Bundesligában, sem alacsonyabb osztályú mérkőzéseken. Bizonyítékként a TV-felvételek állnak a rendelkezésemre, úgyhogy a játékos mondhat, amit akar, sőt, állításai csak rontanak az eseten, hisz mindenki látta, mit történt.

A felvételt már megtekintő futball-szerelmeseket megosztó történet másik főszereplője, Luisao továbbra is tagadja, hogy bármi kirívót tett volna.

- Semmiféle agresszív mozdulatot nem tettem. nem félek a következményektől, tiszta a lelkiismeretem – mondta a védő, klubja ugyanakkor már harciasabb volt, a Benfica hivatalos honlapján azt írta, hogy a bekk "egy szégyenteljes bírói színielőadás áldozata lett".

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON