Mourinho: "Az egyetlen vagyok, nem csak különleges!"

Feltöltve: 2012, augusztus 15 - 06:28 Frissítve: 2012, augusztus 15 - 17:09

José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője szerint nem az eddig használt "Special One" becenév, hanem inkább az "Unique One" (Az Egyetlen) illik hozzá leginkább.

TOVÁBB: Minden a spanyol fociról aloldalunkon - kattints!

A portugál edző még a Chelsea-nél kapta a "Special One" becenevet, amikor is sorra nyerte a kupákat a londoni kékekkel. Mourinho szerint azonban más megnevezést érdemel, hiszen egyedüli szakemberként nyert bajnokságot Európa három legerősebb bajnokságában (angol, spanyol, olasz).

– Én vagyok az egyetlen, aki megnyerte a világ három legerősebb bajnokságát. Szóval akár szeretnek, akár nem, az embereknek az Egyetlennek kellene hívniuk engem mindaddig, míg valaki más nem nyeri meg ezt a három bajnokságot hozzám hasonlóan – nyilatkozta Mourinho a portugál Sic csatornának.

A Real Madrid az előző évadban rekordpontszámmal nyerte meg a spanyol bajnokságot, a gárda célja természetesen a címvédés.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON