Zeman: Conténak nem szabadna edzenie a Juventust!

Feltöltve: 2012, augusztus 17 - 10:30 Frissítve: 2012, augusztus 17 - 10:41

A bíróság jelentési kötelezettség elmulasztása miatt 10 hónapos eltiltással sújtotta a Juventus trénerét, Antonio Contét, amelynek következtében ezen időszak alatt nem lehet ott a mérkőzéseken, edzéseket viszont tarthat a csapatának. A Roma szókimondó edzője, Zdenek Zeman viszont amondó, ezt sem szabadna megengedni az olasz vezetőedzőnek.

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Furcsa angol üzlet részese lehet a magyar játékos - kattints!

A bíróság nemrégiben kihirdette a legújabb, Scommesepoli néven elhíresült olasz fogadási botrányban érintett személyek büntetését, amelynek következtében a Juventust az előző szezonban bajnoki címig vezető Antonio Contét jelentési kötelezettség elmulasztása miatt 10 hónapos eltiltással sújtották. Az eltiltás hosszát a bizonyítékok fényében sokan igencsak hosszúnak vélték, voltak azonban olyanok is, akik elégedetlenek az ítélettel.

Utóbbiak közé tartozik a Roma cseh trénere, Zdenek Zeman is, aki azt sérelmezi, hogy Contét az eltiltás ideje alatt nemcsak a pálya mellől kellene száműzni, hanem azt sem szabadna megengedni neki, hogy edzéseket tartson a csapatának.

– Egy eltiltott játékos edzhet, de úgy gondolom, hogy egy trénernek hosszú távon nem szabadna edzenie a csapatát. Nem olvastam az ítéletet, de ha azt akarjuk, hogy visszaszoruljanak a fogadási csalások, akkor határozottabb ítéletekre van szükség – mondta a szókimondó vezetőedző.

Zeman egy 1998-as doppingügy óta köztudottan rossz viszonyban van a Juventusszal, azóta többször is éles kritikát fogalmazott meg a torinói együttes felé.

A hírek szerint a másodfokú ítélet augusztus 20-án várható.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON