Elutasítva: Marad Conte 10 hónapos eltiltása

Feltöltve: 2012, augusztus 22 - 13:10 Frissítve: 2012, augusztus 22 - 18:02

Elutasították másodfokon Antonio Conte fellebbezését, amelyet a Juventus edzője a rá korábban kiszabott 10 hónapos eltiltás ellen nyújtott be. Leonardo Bonucci és Simone Pepe ellenben megkönnyebbülhet.

TOVÁBB: Minden az olasz fociról aloldalunkon - kattints!

A Gazzetta dello Sport beszámolója szerint másodfokon is helybenhagyták az Antonio Conte ügyében korábban kiszabott büntetési tételt, így a szakember 10 hónapig, azaz a következő pontvadászat végéig nem ülhet ott a mérkőzéseken a Juventus kispadján (hét közben vígan végezheti feladatát az edzéseken).

A szakembert segítője, Massimo Carrera helyettesíti majd az említett intervallum alatt. Conte azért kapta az eltiltást, mert még a Siena edzőjeként két megbundázott meccs kapcsán nem tett eleget jelentéstételi kötelezettségének.

A Zebrák két gyanúba kevert játékosa, Leonardo Bonucci és Simone Pepe fellélegezhet: az ő esetükben helybenhagyták a korábbi felmentő ítéletet.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON