Nagyon kifakadt a Juventus elnöke

Feltöltve: 2012, augusztus 25 - 06:58 Frissítve: 2012, augusztus 25 - 07:01

A Juventus elnöke rendkívüli csalódottságának adott hangot amiatt, hogy a bíróság másodfokon nem enyhítette az együttes trénerének, Antonio Conténak az eltiltását. Andrea Agnelli szerint az edző ellen boszorkányüldözés folyik. A tréner maga úgy fogalmazott, hitelességét vesztette el.

TOVÁBB: Minden az olasz fociról itt!

Antonio Contét a bíróság azért sújtotta 10 hónapos eltiltással, mivel még a Siena edzőjeként bűnösnek találták két megbundázott mérkőzéssel kapcsolatos jelentési kötelezettség elmulasztásában. A fellebbezés után másodfokon a bíróság annak ellenére, hogy az egyik mérkőzéssel kapcsolatban a szakembert felmentették, helyben hagyta a tréner eltiltását.

A Juventus elnöke, Andrea Agnelli közleményben állt ki Conte mellett és úgy gondolja, hogy az edző ellen boszorkányüldözés folyik.

- A kezdetektől fogva értetlenkedve figyelem az eseményeket, úgy tűnik, a sport-igazságszolgáltatás boszorkányüldözést végez vele szemben. Fellebbezést fogunk benyújtani, ugyanis nem fogadjuk el ezt az igazságtalanságot – olvashatóak a klub honlapján Agnelli szavai, aki megerősítette, hogy az eltiltás ellenére is Conte marad a torinóiak edzője.

- Ahogy azt már többször is megerősítettük, Antonio Conte a Juventus vezetőedzője, és az is marad – fogalmazott a klubelnök.

Az eltiltott Conte az elnökhöz hasonlóan nem érti a szövetség döntését.

– Mindig is tiszteltem a szabályokat, a pályán belül és kívül is. Sohasem volt jelen a fogadás az életemben, de most az egyik gyanúsítottja lettem a fogadási botránynak. Tönkretette a hitelességemet az öltözőben, viszont akik igazán ismernek, tudják hogy milyen ember az igazi Antonio Conte – nyilatkozta a csalódott edző.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON