Moniznál a hit és az önbizalom a kulcs - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2012, augusztus 25 - 10:57 Frissítve: 2012, augusztus 25 - 15:22

A szombati NB I-es találkozók előtt Ricardo Moniz, a Ferencváros újonnan kinevezett szakvezetője szerint az önbizalom és a hit lehet a siker kulcsa, a túloldalon Marco Rossi a Fradi-pálya sajátosságaira hívta fel a figyelmet. Pintér Attila kiemelte, számít a győri szurkolók támogatására.

TABELLA: Így áll az NB I - kattints!


KAPOSVÁR – PMFC-MATIAS, 16.00

Bank István, ( a Kaposvár csapatkapitánya): – A Pécs ellen általában jó emlékeim vannak, így visszaemlékezve négy-öt meccs úgy kapásból beugrik, ami győzelem volt. Pécs egy jó csapat jól erősítettek a nyáron, minden lehetőség adott ott a jó munkához, de bízom benne, hogy sikerül megvernünk. A meleget nem nagyon szereti senki, próbáltunk minél korábban és minél később edzeni, habár akkor is meleg volt, tehát nem nagyon tudtuk kiküszöbölni. Én úgy gondolom, hogy ugyanúgy készültünk, mint minden másik mérkőzésre a cél a három pont megszerzése hétvégén is. (rakoczifc.hu)

Supka Attila (PMFC-Matias): – Én azt nem tudom, hogy mennyire mumus a Kaposvár, én csak nyáron érkeztem ide. Bízom benne, hogy az elkövetkező időszakban nem lesz mumusa a Pécsnek a Kaposvár. Úgy érzem, hogy ez alatt a négy mérkőzés alatt is tudtuk bizonyítani azt, hogy amit próbáltunk megvalósítani, az jó irányba viszi a csapatot. A kaposvári vendégszereplés miatt nem hiszem, hogy nekünk teljesen meg kellene változtatnunk a játékrendszerünket. Ez a kaposvári történet nagyon jól fel van építve. Évről-évre mindig tudnak minőségi játékosokat igazolni. Ha végignézzük a keretüket, több olyan játékosuk is van, akik évek óta az első osztályban játszanak ennél a csapatnál. A tavalyi évben Sisa Tibor felépített egy jó csapatot, de mindig oda kell rájuk figyelni, mert tudnak meglepetést okozni. (pmfc.hu)


FERENCVÁROS – HONVÉD, 16.15

Ricardo Moniz (Ferencváros): – Tisztában vagyok azzal, hogy holnapi ellenfelünk nem véletlenül vezeti a tabellát (az interjú tegnap készült – szerk.). A Honvéd egy erős csapat, de a saját közönségünk előtt játszunk, így megpróbáljuk uralni a mérkőzést. Fontos, hogy önbizalommal lépjünk pályára, bíznunk kell magunkban, ez a győzelem titka. (fradi.hu)

Marco Rossi (Honvéd): – Nagyon nehéz meccsre, és arra, hogy valahogyan győzünk. A Ferencváros közönsége roppant heves, ha ki meg tudunk küzdeni a környezeti hatásokkal, akkor győzhetünk. Észnél kell lennünk, mert a futball ötven százalékban fej kérdése. Még nincs kezdő tizenegy, de a védelem adott, Czuczi fog védeni, hiába kapott potyának tetsző gólokat a Pakstól. A középpályán még van két hibapont, holnapig kitalálom, ki kezd, lehet, hogy Ivancsicsot kihagyom. (nb1.hu)


GYŐRI ETO – KECSKEMÉTI TE-PHOENIX MECANO, 18.30

Pintér Attila (Győri ETO): – Szükségünk van szurkolóink buzdítására, hiszen mindenféleképpen győzni szeretnénk a Kecskemét ellen is, ezért minden játékosnak száz százalékot kell kiadnia magából, hogy ez sikerüljön. (eto.hu)

Török László (Kecskemét): – Nehéz ebben a helyzetben bármit is mondani, hiszen az embernek gyorsan ki tudják forgatni a szavait, de egyet megteszünk: Minden erőnkkel azon leszünk, hogy szállítsuk az eredményeket! Ezt már szeretnénk Győrben megkezdeni. A futballban bármi megtörténhet, ennek szellemében tesszük tovább a dolgunkat. Rengeteg beszélgetés zajlott tulajdonosi szinten is a csapattal, az ankéton pedig minden kérdésre választ kaphattak a népes számban megjelenő szurkolók, akiknek ezúton is köszönjük a részvételt és a támogatást! Külön szeretném megköszönni Zombor Gábor polgármester úrnak a csapat nevében is a biztató szavakat és hogy jelenlétével is kiállt a klub mellett! (kecskemetite.hu)


DVTK – FGSZ SIÓFOK, 20.45

Sisa Tibor (DIósgyőr): – Az elmúlt szezonban két hellyel végzett mögöttünk a Siófok csapata. Emellett a keretük sem sokat változott és a távozókat célzottan, posztra igazolva pótolták. Legutóbbi mérkőzésükön, a Győri ETO ellen szoros mérkőzést játszottak, lebecsülni őket nagy hiba lenne, amire külön felhívtam a játékosok figyelmét is. Mi lépegetünk előre, bízom a játékosaimban és a csapatban, hogy ez tovább folytatódik. (dvtk.eu)

Horváth Károly (FGSZ Siófok): – Nehezen tudnék összeállítást adni, egyfelől sok a sérültünk, Dajic belázasodott, Kiss Zsolt játéka is kérdéses, másfelől előfordulhat, hogy két újoncot is avatunk, mert Spanyolországból érkezhet új játékosunk, meg Magyarországról is. A Győr ellen az utolsó pillanatban bekapott gól padlóra küldött bennünket, de az az igazság, hogy a futballban nincsenek véletlenek. A Honvéd ellen is hasonló szituációban talált be az ellenfél. Tudtam, hogy nagyon nehéz küzdelem lesz a bennmaradásért, minden évben bravúrra van szükségünk, és a bravúrok sajátossága, hogy nem lehet folyamatosan hozni őket. Azért idén is megpróbáljuk, pontért megyünk a remekül rajtoló Diósgyőr otthonába. (nb1.hu) (FOTÓ: FRADI.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON