Élet-halál között a mellbelőtt szövetségi kapitány

Feltöltve: 2012, augusztus 28 - 09:43 Frissítve: 2012, augusztus 28 - 15:42

Az életéért küzd egy szerbiai kórházban Goran Tufegdzic, a kuwaiti válogatott szövetségi kapitánya, akit szomszédja lőtt mellbe egy veszekedés során. A vita tárgya egy telek-adásvétel volt, amivel a tettes nem volt igazán kibékülve.

NB I: Minden a hétvégi fordulóról itt!

Egy vita hevében mellbe lőtte Szerbiában 86 éves szomszédja Goran Tufegdzicet, a kuwaiti válogatott szövetségi kapitányát. A 41 esztendős szakembert azonnal kórházba szállították, életmentő műtétet hajtottak rajta végre, állapota kritikus.

A Blic c. lap beszámolója szerint a vita kiváltó oka az volt, hogy a szomszéd lányai korábban eladták telküket az edzőnek, az apa ugyanakkor ezzel nem értett egyet, és amikor Tufegdzic elkezdte hasznosítani új területét, eszkalálódott a helyzet. Némi szóváltást követően eldördült a lövés.

A tettest a rendőrség őrizetbe vette.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON