Czvitkovics: Talán kevés voltam Belgiumhoz

Feltöltve: 2012, szeptember 4 - 09:28 Frissítve: 2012, szeptember 4 - 09:31

A hétfői nap egyik fontos átigazolási híre volt Czvitkovics Péter visszatérése Debrecenbe, a középpályás három évre szerződött a Lokihoz. A válogatott futballista a Belgiumban eltöltött egy évéről is nyilatkozott a dvsc.hu-nak.

HAZAI ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Neves belga csatár tart Újpestre? - kattints!

Három évre szerződött újra Debrecenbe Czvitkovics Péter, aki a dvsc.hu-nak nyilatkozott visszatérése alkalmából.

– A BATE Boriszov elleni visszavágó előtt volt téma, hogy a klub megpróbál visszahozni, hiszen akkor Varga József nem játszhatott eltiltás miatt, de akkor nem volt lehetőség az átigazolásra. Utána kicsit leült az ügy, ám az utolsó napokban egyre komolyabban tárgyaltunk és szerencsére sikerült is megállapodni. Igaz, először nem állapodtunk meg, ugyanakkor a Kortrijktól mindenképpen el akartam jönni, ott sem marasztaltak, így a távozás volt a legjobb megoldás. Úgy döntöttem végül, hogy elfogadom a DVSC-TEVA által kínált szerződést – mondta.

A középpályás a belgiumi időszakról is beszélt régi-új klubja honlapjának.

– Más, mint itthon. Új közegbe kerültem, új futballkultúra, nehéz volt megszokni, de amikor lehetőséget kaptam, úgy érzem, sikerült élni vele. A játékosokkal, klubvezetőkkel jó volt a kapcsolatom, az edzővel már nem annyira, ritkán adott nekem szerepet. Nem akarom rá fogni, talán bennem kell keresni a hibát, talán kevés voltam oda. Debrecenben megpróbálok újra a régi fényemben tündökölni. Sikeres éveket töltöttem itt, kivéve az utolsó fél esztendőt, azt el kell felejteni, remélem, a szurkolók az ezt megelőző Czvitkovics Pétert látják majd – bizakodott a labdarúgó.

Czvitkovics arra számít, hogy a Loki újra bajnokságot nyerhet.

– Még egy évig szólt a kontraktusom, de én kezdeményeztem, hogy váljanak el útjaink, mivel kevés lehetőséget kaptam. A Debrecenbe való visszatérésem valahol jó megoldásnak tűnt, hiszen itt jól ismernek, nem kell újra beilleszkednem, tudják, mire vagyok képes. Hallottam, hogy megoszlanak a szurkolói vélemények, valaki örül, valaki nem a visszatérésemnek, de szeretném bebizonyítani: mindenképpen jó döntés volt leigazolni. Folyamatosan követtem a csapat szereplését. Kiváló szezont produkált a Loki, sajnos a nemzetközi porondon voltak problémák az eltiltások és sérülések miatt, ezért nem jöttek úgy az eredmények, de a bajnokságban ismét szépen szerepel a gárda, remélem, ismét az élen végzünk – fogalmazott. (FOTÓ: DVSC.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON