Rossi nem áll az útba, ha edzőváltást akar a Honvéd - értékelések

Feltöltve: 2012, október 5 - 22:32 Frissítve: 2012, október 6 - 09:47

Marco Rossi, a Honvéd mestere a csapat Pécs elleni 1-0-s vereségét követően úgy értékelt, edzői pályafutása során soha nem látta aktuális együttesét olyan rosszul futballozni, mint most, az első félidőben. Sisa Tibor, a DVTK vezetőedzője az MTK 2-1-es legyőzése után azt mondta, a szünetben abban egyeztek meg fiaival, akkor is meg kell nyerni a találkozót, ha nem tízen, hanem nyolcan maradnak. Edzői nyilatkozatok.

TABELLÁK: Az NB I állása itt!


BP. HONVÉD – PMFC-MATIAS 0-1 (Okoronkwo 9.)

Videó itt! I Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Marco Rossi (Honvéd): – Az első félidő az edzői pályafutásom legrosszabb negyvenöt perce volt. Több játékos teljesítménye nagy csalódást okozott. Úgy küldöm fel a csapatot a pályára, hogy minimális elvárás a futóteljesítmény. Ez ma hiányzott. A szünetben volt egy fejmosás, ez annyit használt, hogy a második félidőben a csapat küzdött és odatette magát. Ennyire volt elég. Ivancsics cseréje taktikai jellegű volt, nem sérült meg. Mondjuk a piros lap a taktikai rendszerváltást teljesen áthúzta. Két arca van a Honvédnak, az első öt mérkőzésen is más volt, és a második ötön is. Az első öt meccsen egy sokat futó harcos Honvéd volt, most nem. Hogy mi lehet az ok? Vagy a játékosokban van a hiba, vagy bennem. Ha bennem van, akkor a csapat vezetőségének döntése, hogy esetleg megköszönik a munkám. Vagy a játékoskeretben kell valami változtatást tenni. Ha bennem látják a problémát, nem állok a változtatás útjába, de megfutamodni sem akarok.. (honvedfc.hu) (FOTÓ: HONVEDFC.HU)

Supka Attila (Pécs): – A mérkőzés előtt azt kértem a játékosoktól, hogy mindenki agresszívan játsszon és küzdjön a végsőkig. Azt gondolom, hogy ezt sikerült megvalósítanunk. Összességében mivel eredményesek voltunk a kapu előtt és a mezőnyben mi uraltuk a játékot, és mert a Honvédnak helyzete sem volt, megérdemeltük a győzelmet. (pmfc.hu)


DIÓSGYŐR – MTK 2-1 (Tisza 10., Elek 66. ill. Kanta 40. – 11-esből)

Videó itt! I Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Sisa Tibor (Diósgyőr): – A csapat egyre inkább érik össze. A támadójáték tekintetében az elmúlt hetekben akadozó meccseink voltak. Bár védekezésben már sikerült összeállni, támadásban nem mindig volt olyan a játék, mint szerettük volna. Persze, mindenki tudta, hogy időre van szükség ahhoz, hogy a játékosok összeszokjanak, tudják a figurákat. Emellett sok sérültünk van, várjuk vissza őket nagyon. Volt olyan játékos, Seydi, aki hetekig nem edzett, ma pedig 90 percet kellett játszania. Azért sajnálom, hogy tíz emberre fogyatkoztunk, mert elindult a játékunk, és megfelelő létszámmal azt a játékot hoztuk, mint amit szerettünk volna. Ezt akarjuk még gyorsabbá tenni. Váltani kellett, de a szünetben is azt mondtam, hogy mindegy mi van, nyerni kell. Ha nyolcan maradunk, akkor úgy. A játékosok mindent beleadtak, megfogadtak minden tanácsot, és szerintem megérdemelten nyertünk. A második félidőben talán egy nagy helyzete volt az MTK-nak, de nekünk is voltak lehetőségeink a gólon kívül. Nagy meccs volt, és úgy gondolom, a szurkolók is nagyon sokat segítettek nekünk abban, hogy átlendüljünk azokon a holtpontokon, amelyeket a fáradtság okozott. Bízom benne, hogy azért alakulgat a játékunk. (Sport TV)

Garami József (MTK): – A mérkőzésen sok akció volt, jó iramú meccsen vagyunk túl, és nem érdemeltünk vereséget. Jól küzdött a Diósgyőr, de a második félidőben egyetlen egyszer jött el a kapunkig és abból gólt is szerzett. Sajnos nálunk ellenben a helyzetek kimaradtak, nem sikerült a támadásokat megfelelően befejezni. A csapat küzdeni tudásával, az akarattal elégedett vagyok, de sajnos nem sikerült pontot szerezni. (Sport TV)

TABELLÁK: Az NB I állása itt!

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON