A Honvédnál nem beszéltek Rossi jövőjéről, a bizalom él

Feltöltve: 2012, október 7 - 09:54 Frissítve: 2012, október 7 - 23:11

Marco Rossi roppant csalódottan nyilatkozott a pénteki, PMFC-Matias elleni vereséget követően, amint fogalmazott, ha benne látják a problémát, nem akar a változás útjába állni. A Honvéd vezetőedzőjének szavaira a csapatot korábban komoly bírálatban részesítő George F. Hemingway tulajdonos úgy reagált, nem beszéltek Marco Rossi jövőjéről, de ez nincs is napirenden, él a bizalom.

TABELLA: Így áll az NB I - kattints!

Többen is felkapták a fejüket Marco Rossi nyilatkozatára, a Honvéd vezetőedzője a pénteki PMFC-Matias csapatától elszenvedett vereséget követően beszélt meglehetősen felindultan.

– Hogy mi lehet az ok? Vagy a játékosokban van a hiba, vagy bennem. Ha bennem van, akkor a csapat vezetőségének döntése, hogy esetleg megköszönik a munkám. Vagy a játékoskeretben kell valami változtatást tenni. Ha bennem látják a problémát, nem állok a változtatás útjába, de megfutamodni sem akarok – mondta a lefújást követően a szakember.

Mindez azért is szembetűnő volt, mert a csapat korábbi, kecskeméti találkozóját követően a Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway bírálta a játékosokat a Kecskeméti TE- Phoenix Mecano elleni 1-2-es végeredményt követően, a pepsifoci.hu-n vezetett blogjában.

Hogy a Honvéd tulajdonosának bírálata, illetve az edző pénteki nyilatkozata között mennyi az összefüggés, azt nem tudni, mindenesetre George F. Hemingway az alábbiakat mondta a pepsifoci.hu-nak Rossi legutóbbi szavaival kapcsolatban.

– Ezt a nyilatkozatot egy vereség miatt elkeseredett szakember szavainak tudom be. Nem beszéltünk azóta Marco Rossi jövőjéről, de nem is tervezzük, a bizalom él – mondta el a Honvéd tulajdonosa. (FOTÓ: 1909FOTO.HU)

TABELLÁK: Az NB I, az NB II és a topligák állása itt!

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON