NB II: "Ez nem úttörőtábor!" - belekényelmesedtek a profi háttérbe

Feltöltve: 2012, október 15 - 22:01 Frissítve: 2012, október 15 - 22:32

A klub honlapján kemény szavakkal bírálta játékosait Brekk János, a Nyíregyháza klubmenedzsere, aki úgy véli, néhány játékosa a profi körülmények hatására elkényelmesedett, épen ezért változtatásokat tervez.

A nyiregyhazaspartacus.hu szerint már a hétvégi, Balmazújváros elleni vereséget követően kilátásba helyezte Brekk János, hogy több játékostól megválnak majd Nyíregyházán. A szakember későbbi nyilatkozata is ezt támasztja alá.

– Nagyon fájó a vereség, mert egy nyerhető mérkőzés volt. A meccs előtt látszott, hogy félnek tőlünk, sőt még a félidőben is azt hallottuk, hogy ők egy döntetlennel is elégedettek lennének. Egész héten kértem a játékosokat, hogy lőjenek távolról, és harcoljanak ki minél több szabadrúgást a kapu előterébe, hiszen abból veszélyesek lehetünk. Ehhez képest semmit nem kaptam vissza, keresztpasszokkal, ívelgetésekkel próbálkoztak a játékosok. Egy kapura lövéssel és egy helyzettel nem lehet mérkőzést nyerni! Azt kell hogy mondjam, a profi háttér miatt néhányan elkényelmesedtek. Eddig próbáltam őket más eszközökkel felrázni, de úgy tűnik nem sikerül, ezért olyan labdarúgókat fogok pályára küldeni, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, és agresszívak, ha kell felszántják a pályát. Nem tűröm el a langyos játékot, ezért eljött a váltás ideje ! A Szpari ugyanis nem egy úttörőtábor, hanem egy profi csapat. Hét forduló van még hátra, és bár jelenleg sem állunk rosszul, lehetnénk az 1-2. helyen is. Bízom abban, hogy sérülések nem hátráltatnak majd, így az Orosháza ellen már egy harcosabb csapat léphet pályára – nyilatkozta a szakember. (FOTÓ: NYIREGYHAZASPARTACUS.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON