Megvertek egy Honvéd-játékost

Feltöltve: 2012, október 24 - 17:45 Frissítve: 2012, október 24 - 18:13

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa a pepsifoci.hu-n vezetett blogjában arról is írt, hogy a napokban megvertek egy kispesti játékost.

TABELLÁK: Az NB I és a topligák állása itt!

Egy kellemetlen eset, ami múlt pénteken történt meg egyik labdarúgónkkal, Toe Sunnyboy Joellal. Idézet a rendőrségnek tett vallomásából:

"2012. október 19-én kb. 20 óra körüli időben a tartózkodási helyemről, ami a Honvéd akadémia, elmentem az Europarkban található McDonald’s étterembe ételt vásárolni. Velem jött egy 13 éves fiú is, akit Tamásnak hívnak és ő is a Honvéd Akadémián lakik. Neki nem tudom a teljes nevét, és a telefonszámát sem tudom most megmutatni, mert a telefonom teljesen lemerült.

Kb. 5-10 percet tartózkodtunk a mekiben, aztán a 42-es villamos megállójába mentünk. Ott mindketten felszálltunk a villamosra. Rajtam volt a Kispest Honvéd rendszeresített melegítő felsője. Már a villamoson tartózkodtunk, ami még várakozott a megállóban, amikor odalépett hozzám négy férfi, és ezek közül egy férfi megszólított és kérdezte tőlem, hogy a Kispest Honvédban focizok-e? Ezt magyarul kérdezték. Én ezt értettem, mert egy kicsit beszélek magyarul, és azt feleltem, hogy igen a Kispestben focizok. Erre ő azt mondta nekem, hogy akkor szállj le a villamosról. Én kérdeztem tőle riadtan, hogy miért szállnék le. Továbbra is ezt hajtogatta, hogy szállj le a villamosról. Úgy láttam, hogy egy kicsit ittas volt. Ez a férfi alul és felül is Ferencváros feliratú, zöld, fehér színű melegítőt viselt. Korábban még soha nem láttam egyiküket sem.

Miután továbbra sem szálltam le a villamosról ez a fiú egyik pillanatról a másikra hirtelen elkezdett ütni, ököllel, a fejemen megütött és a lábával próbált térdelni. Én igyekeztem védekezni, a kezemet tartottam magam elé, és elugráltam a további ütések elől. Ez a férfi sajnos jóval nagyobb és erősebb volt nálam. Hátráltam és lecsúsztam közben a villamosról. A villamos ekkor még mindig a megállóban volt és nem indult el.

Egy alkalommal elestem, de hirtelen fel is ugrottam. Nem számoltam, hogy hány alkalommal ütött és rúgott meg.

Akkor hagyta abba a támadást, amikor a lépcsőn a metróból feljött a felszínre két egyenruhás rendőr. Ők beszéltek Tamással, aki az egész bántalmazást végignézte, valamint beszéltek a támadómmal is. Elkérték a tartózkodási engedélyemet, valamint a támadóm személyi igazolványát.

Majd nem értették, amit mondtam nekik. Úgy emlékszem, hogy berádióztak a központba, majd visszaadták az igazolványainkat. Azt mondták nekem, hogy menjek haza. A támadóm barátai már a rendőrök kiérkezése előtt elmentek.

Miután visszakaptuk az okmányainkat a támadóm felszállt a villamosra és elment vele. Én nem értettem az egész intézkedést, ezért még ott maradtam a rendőrökkel és kértem, hogy adják meg nekem az engem megtámadó férfi adatait, hogy fel tudjam jelenteni. De nem adták meg. Még kb. 20 percig mentem velük fel s alá, de azt mondták, hogy nem értik, hogy mit akarok. Megadták a Kispesti rendőrkapitányság címét és eljöttem a következő villamossal a rendőrségre feljelentést tenni.

A támadóm kb. 20-25 éves lehetett, kb. 180 cm. magas, izmos, kisportolt testalkatú, és kb. 90 kg tömegű. Rövid, felnyírt világos barna haja volt, kicsit hosszúkás arca volt. Alul felül zöld, fehér színű tréningruhát viselt. Ha újra látnám, akkor teljes bizonyossággal felismerném. Tetoválást, különös ismertetőjegyet nem viselt. (FOTÓ: HONVEDFC.HU)

A teljes blog ITT érhető el.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON