Egervári: Bután futballoztunk - értékelés

Feltöltve: 2012, november 15 - 00:13 Frissítve: 2012, november 15 - 10:18

"Bután futballoztunk" - summázta a magyar válogatott Norvégia elleni teljesítményét Egervári Sándor szövetségi kapitány a két csapat 0-2-re végződött találkozóját, amelyen a tréner a vállalkozó szellemet hiányolta a játékosokból, illetve azt, hogy az előre megbeszélteknek megfelelően ne ívelgetéssel, hanem a szélek váltogatásával próbáljunk meg a skandináv védők mögé kerülni. Egervári elismerte, hogy egy jobb és fizikálisan is a mieink fölé növő ellenfél ellen veszítettünk, ugyanakkor motivációs gondokat nem látott a játékosoknál. A kapitány a közönség támogatását is megköszönte.

VIDEÓ: A meccs góljai itt - kattints!

Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Norvégia elleni barátságos mérkőzés (0-2) után a következő összegzést adta a látottakról.

- Gratulálok a norvég válogatottnak, jobban játszottak, és megérdemelten nyertek. Sajnáljuk, hogy nem sikerült sikeresen befejeznünk ezt az évet, egy jobb csapat győzött le minket. Az első 10 percben és a második félidő egyes periódusaiban voltak felvillanásaink, de ilyen arányban megérdemelte az ellenfél a győzelmet, az történt a pályán, amit a norvégok szerette volna. Egy speciális csapatjáték, amit a norvégok játszanak, sajnos mi pedig bután futballoztunk, sokkal több vállalkozó szellem kellett volna, többet kellet volna a talajon járatni a labdát, nem pedig folyamatosan fejeltetni a két toronnyal, nem forgattuk eleget a játékot a széleken. Nem tudtuk azt megvalósítani, amit elterveztünk, és bár próbáltunk a védőik mögé kerülni, de a fegyelmezett, fizikálisan nagyon erős ellenfél ezt megakadályozta. A játékosok motivációjával kapcsolatban nem láttam gondot. Remélem, hogy a tavaszi mérkőzésen, a románok ellen egy frissebb, okosabb futballt tudunk majd bemutatni. Külön köszönjük a közönségnek a türelmet és a kitartást – mondta Egervári az MTV-nek, illetve a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. (FOTÓK SPORT1TV.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON