Szentes: Szombaton másképp lesz

Feltöltve: 2012, november 28 - 22:58 Frissítve: 2012, december 2 - 22:37

A Magyar Kupa szerda esti találkozóját követően Szentes Lázár, a DVTK trénere úgy érezte, a Honvéd első gólja mindent eldöntött, így nem hitték el igazán, hogy továbbjuthatnak a 4-0-s első meccs tudatában. A szakember ugyanakkor a két csapat szombati találkozójára is előretekintett, ahol érzése szerint másképp történnek majd a dolgok. A 2-1-re győztes, és 6-1-es összesítéssel továbblépő Honvéd edzője, Marco Rossi is foglalkozott a hétvégi összecsapással nyilatkozatában.

MAGYAR KUPA: A teljes mezőny itt - kattints!

Szentes Lázár (Diósgyőr): – A korai gól sajnos eldöntötte a továbbjutást, és kiölte belőlünk azt a hitet, és meggyőződést, hogy ma továbbmehetünk. A második félidőben, főképp a második gól után már nem volt a csapatban annyi lelkierő. A helyzeteket nem lőttük be, de ez most nem számított, szombaton viszont másképp, fordítva lesz. Próbálkoztunk ugyan, de mint ahogy a világon semmi sem, úgy a foci sem megy igazi hit és meggyőződés nélkül. Akartunk, kialakítottunk helyzeteket, de úgy látszik, ma nem volt elég motiváció az, hogy győzzünk, így vereség lett a vége. Örömteli, hogy vannak fiatal játékosaink, legutóbb Csirszki, ma Eperjesi, és a Ligakupában a jövő héten is játszanak újabb tehetségek, folyamatosan építgetjük be őket.

Marco Rossi (Honvéd): – Minden meccset fel kell használnunk, hogy fejlődjünk, ráadásul a hétvégén újra ez a két csapat csap össze, ezúttal a bajnokságban. Ellenfelünknél legalább 4 olyan játékos játszott ma, aki helyett szombaton olyanok kapnak szerepet, aki jobbnak számítanak a posztjukon. Nekünk minden meccsen a maximumot kell nyújtani, és ki kell javítani a hibákat. Az első félidei gyors passzok tetszettek, és mindenképpen szeretném megköszönni a szurkolóknak a buzdítást, végig lehetett hallani a hangjukat. (FOTÓ: DVTK.EU)

Diósgyőr – Honvéd 1-2 (Tisza 45., ill. Faggyas 16., Vernes 54.), Minden fontos mozzanat itt! - továbbjutott a Honvéd 6-1-es összesítéssel.

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON