DVTK: Elek cáfolt egy pletykát

Feltöltve: 2012, december 27 - 22:31 Frissítve: 2012, december 27 - 22:31

A Diósgyőr középpályása, Elek Ákos már formába lendült, és reméli, tavasszal sikerül jobb eredményekkel kirukkolniuk az ősszel mutatottaknál. A magyar válogatott játékos számára az MTK elleni mérkőzés volt a csúcspont.

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Utolsó esélyt kap egy magyar légiós - kattints!

A téli szünet hosszát kissé sokalló Elek Ákos úgy érzi, jó döntést hozott a nyáron. Az ismét formába lendült középpályás ugyanakkor jobb tavaszban reménykedik a Diósgyőr játékosaként.

– Amikor csapatot kerestem Törökországból való hazatérésem után az volt az elsődleges szempontom, hogy minél több játéklehetőséghez jussak. Sokat dolgoztunk Dudás Hunorral, Szentes Lázárral és Sisa Tiborral, hogy ez a csapat a DVTK legyen. Ez a két célom megvalósult Diósgyőrben és a szezon vége felé már kezdtem formába is lendülni, bár még mindig nem volt az igazi. Ami a csapatot illeti, azt hiszem, mindenki nevében elmondhatom, hogy jobb szereplésben bíztunk. A bajnokság azonban két részből áll, és ha tavasszal igazán jó teljesítményt nyújtunk és jönnek az eredmények is, akkor majd senkit nem érdekel, hogy hányadik helyen zártuk az őszt – nyilatkozta a középpályás, aki egy "mítoszt" is szertefoszlatott.

– Az időnként felröppenő pletykákkal ellentétben semmilyen széthúzásról nincs szó, nagyon összetartó a társaság, mindannyiunk számára a Diósgyőr sikere a legfontosabb.

Elek, akinek nemrég született meg a kislánya, az őszi idény legszebb pillanatát is felidézte.

– Ha az ember győztes gólt szerez - ráadásul emberhátrányban -, az mindig nagy dolog és ha ezt tetézi azzal, hogy ez az első gólja új csapatában, akkor nem lehet kérdéses: az MTK elleni mérkőzést idézem fel legszívesebben. Igazi megnyugtató gól volt, ami a lelkemnek is igazán jót tett és nagyon jól jött a csapatnak a megszerzett három pont is – mondta a futballista a dvtk.eu-nak. (FOTÓ: VIDI.HU)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON