Hemingway: Csak egy területen nem fejlődik a magyar foci

Feltöltve: 2013, január 13 - 14:41 Frissítve: 2013, január 13 - 16:16

George F. Hemingway a Kossuth Rádió Sportvilág című műsorában beszélt a magyar labdarúgást érintő kérdésekről. A Honvéd tulajdonosa szerint a magyar futball jó irányban halad, egy kivételével minden területen nagyot lépett előre. Hemingway úgy látja, az élvonalbeli kluboknál nincs elég tőkeerős szponzor, és ezen változtatniuk kell.

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: Juhász nem lesz a Dnyiproé az ukrán elnök szerint - kattints!

A Kossuth Rádió Sportvilág című műsorában kérdezték George F. Hemingway véleményét, a közelgő Magyar Labdarúgás Fóruma elnevezésű rendezvény kapcsán. A Honvéd tulajdonosa szerint egyértelmű, mi a legfontosabb kérdés, amiről beszélniük kell a magyar futball szereplőinek.
– Arról kell beszélnünk, hogyan tudunk több szponzort, több pénzt, bevonni, a magyar labdarúgásba, ez az egyetlen nagy kérdés. Magyarországon most is kezd javulni a futball, de ha lenne több szponzor, még sokkal jobb lehetne.

A Honvéd tulajdonosa egy kivételével minden területen fejlődést lát a magyar labdarúgás kapcsán.
– Az akadémiai támogatás és a TAO bevezetése óta nagyon nagy előrelépés történt utánpótlásban, az akadémiai rendszerben, ez nagyon fontos. A Csányi Sándor vezette MLSZ nagy erőfeszítéseket tesz többek között az infrastruktúra területén, új stadionokat építünk, olyanokat, amelyekben később nagy nemzetközi mérkőzéseket is lehet majd rendezni. Változatlanul nagy problémának látom viszont, hogy az NB I-ben nincsenek tőkeerős szponzorok. Ezen az egy területen nem látok előrelépést, minden más területen óriásit haladtunk előre a hat éve ezelőtti állapotokhoz képest, amióta egy magyar klub tulajdonosa vagyok – nyilatkozta Hemingway, aki elmondta, eljött az idő, hogy több szponzor kopogtasson a magyar klubok ajtaján.

ITT A CSAKFOCI.HU: 1-jétől új a nevünk! | Tedd a kedvencek közé! | Lájkold a Facebookon!

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON