Megerősítették: Jámbor tisztességből a szezon végéig marad Egerben

Feltöltve: 2013, február 6 - 19:19 Frissítve: 2013, február 6 - 19:27

Takarékossági programmal, emberségből és a tisztesség miatt még marad Jámbor János főtámogató az Egri FC-nél, számol be a klub hivatalos honlapja, megerősítve a csakfoci.hu két nappal ezelőtti hírét.

ÁTIGAZOLÁSOK: Szalai a Fiorentina csatárjelöltjei között - kattints!

Hétfő esti cikkünkben arról számoltunk be, hogy Jámbor János rövidesen bejelentést tesz, amelynek lényege, hogy visszafogott költségvetéssel, de presztízsből végigviszi a tavaszi idényt.

Vancsa Miklós klubigazgató a kialakult helyzetről nyilatkozott az egrifc.hu-nak.

- Újabb általunk szabott határidő járt le kedden, és nem történt semmi változás a stadionvilágítás kapcsán, de emiatt nem tarthatjuk bizonytalan helyzetben sem a labdarúgókat, sem a szakmai stáb tagjait, sem a szurkolókat. Jámbor János főtámogató úgy döntött, hogy úgynevezett takarékossági programmal a csapat végig viszi a szezont, amennyiben ezt a tulajdonos és az önkormányzat igényli. Ebből következik, hogy a Kft. működése a részünkről a nyárig biztosított. Persze akár az is előfordulhat, hogy nem velünk képzelik el a jövőt, ebben az esetben nem tudjuk mi jelenthet folytatást. Hogy utána Jámbor úr szerepet vállal-e az egri klub szponzorálásából, az az elkövetkező 4–5 hónaptól függ, valamint attól, hogy a város tud-e olyan körülményeket teremteni, amiért érdemes lehet az Egri FC mögé állni. Emberségből és tisztességből, továbbá azért maradunk még tavasszal, hogy az Egri Futball Club Kft. ne kerüljön kilátástalan helyzetbe, és ne essen meg az a példátlan eset és csúfság, hogy nem tudja a csapat befejezni a bajnokságot.

Honlapunk úgy tudja, hogy a takarékossági program azt jelenti: Egerben a jelenlegi kerettel viszik végig a tavaszi szezont. Az is előfordulhat, hogy a játékosok jelenlegi juttatását csökkenti a klub, de azt tavasszal is rendben megkapják. Információink szerint az egri futball jövőjét érintő megbeszélések miatt ma nem tartott edzést Simon Antal a csapatnak. (FOTÓ: EGRIFC.HU)

ITT A CSAKFOCI.HU: 1-jétől új a nevünk! | Tedd a kedvencek közé! | Lájkold a Facebookon!

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON