Bodnár: "Ha egész nap fejen állok, akkor sem szólhat senki semmit"

Feltöltve: 2013, február 14 - 18:16 Frissítve: 2013, február 17 - 16:38

A téli átigazolási szezon egyik meglepetése volt Bodnár László Pécsről történő távozása illetve Nyíregyházára igazolása. A 46-szoros válogatott védő a csakfoci.hu-nak elmondta, miért választotta az NB II-es együttest , illetve arról is beszélt, hogy egy esetleges külföldi szerződés nem volt számára opció az idén. Bodnár a szabadidejében továbbra is foglalkozik zenével, az pedig nem érdekli, ha őt emiatt támadják.

ÁTIGAZOLÁSOK: Felmentették az Eger edzőjét a munkavégzés alól - kattints!

Bodnár László a télen közös megegyezéssel távozott a PMFC-től, majd fél plusz kétéves megállapodást kötött a Nyíregyházával. A korábbi válogatott futballista a csakfoci.hu-nak elmondta, miért döntött az NB II-es együttes ajánlata mellett.

– Több csapattól is volt ajánlatom, de mindent összevetve végül a Nyíregyházát választottam. Belejátszott az is, hogy ismerős számomra itt a környezet, egy ideje velük edzettem, és annak is örültem, hogy Bajzát Péter is visszatért Nyíregyházára. A célunk az NB I, 8 pontos hátrányban vagyunk, úgy gondoljuk, hogy ez ledolgozható. Megpróbáljuk kivívni a feljutást, de ha történetesen nem sikerül, akkor is kialakulhat az a gerinc, amire majd jövő évben lehet építeni.

Bodnárral kapcsolatban nem oly rég még Dubajt, Cottbust, román élvonalat emlegettek, ennek tükrében is meglepő volt talán, hogy a másodosztályt választotta – mindez talán visszalépésként is hathat.

– Nem is kerestem külföldi csapatot, nem terveztem légióskodást, így ezek az ajánlatok nem voltak érdekesek a számomra. Nem azt néztem elsősorban, hogy NB I, vagy NB II, hanem azt, hogy hol érzem jól magam. Persze jó lett volna az élvonalban futballozni továbbra is, de így alakult, végül a nyíregyházi ajánlatot választottam. Semmiképpen sem akartam úgy járni, hogy kihagyjak esetleg egy félévet – fogalmazott a védő.

A hátvéd némileg váratlanul távozott Pécsről, és nem is szívesen beszélt erről a témáról.

– Persze, hogy rosszul esett az, hogy el kellett jönnöm Pécsről, de túlságosan nem szeretném ezt a dolgot kommentálni. Minden edzőnek megvan a maga játékosa, elfogadtam – mondta.

Bodnár nevéről sokaknak a zene is beugorhat. Mint ismert, a védő DJ-ként is kipróbálta magát korábban. A futballista szerint nincs igazuk azoknak, akik azért támadják őt, hogy mindez nem összeegyeztethető a futballal.

– Csak akkor foglalkozom ezzel, amikor szabadidőm van, amikor nincs bajnoki. A támadások pedig mit érdekeljenek, a szabadidőmben azt csinálok, amikor akarok. Ha a kéthetes szabadságom alatt egész nap fejen állok, akkor abba se szólhat bele senki. Otthon majdnem minden nap zenélek, nekem ez a hobbim – mondta el a játékos, aki a jövőjével kapcsolatban nem nagyon tervez fél esztendőnél hosszabban.

– Fél év múlva meglátjuk, leülünk újra megbeszélni a dolgokat, Ki tudja, lehet, hogy azt mondják, hogy nem kellek már ide, lehet, hogy úgy lesznek vele, mindenképpen akarunk. Ezzel korai még foglalkozni, legyünk túl egy jó szezonon, és majd meglátjuk – tekintett előre Bodnár. (FOTÓ: PMFC.HU)

ITT A CSAKFOCI.HU: 1-jétől új a nevünk! | Tedd a kedvencek közé! | Lájkold a Facebookon!

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON