A játékosok fizetnének, ha kiesnek - furcsa premizálási terv az NB II-ben

Feltöltve: 2013, február 17 - 16:25 Frissítve: 2013, február 19 - 02:58

Nem mindennapi események játszódtak le szombaton az NB II Keleti csoportjának 6. helyén álló Vác együttesénél. A tegnapi edzőmérkőzés előtt megjelent a klubnál a korábbi tulajdonos, aki egyébként a mai napig annak vallja magát. Héger József a játékosokkal próbált egyezkedni, amit a labdarúgók nem fogadtak túl jól, majdnem atrocitásig fajult a látogatás. A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Héger egy szokatlan premizálási rendszert is próbált bevezetni, melynek a lényege, hogy nem megfelelő eredmények esetén a játékosok fizetnének neki…

ÁTIGAZOLÁSOK: Az ETO csatárával erősítene az Eger - kattints!

A váci labdarúgás körül továbbra sincs nyugalom. Héger József úgy gondolja, hogy még mindig ő a tulajdonos, ezért a szombati felkészülési mérkőzés előtt megpróbált egyezkedni a játékosokkal, akik ezt nem vették jó néven.

Az ügyről Rusvay Gergely, csapatkapitány nyilatkozott:
- A mérkőzés előtt másodmagával megjelent az öltözőben Héger József, hogy meggyőzzön minket arról, úgy lépjünk a meccsen pályára, ahogy azt ő gondolja. Hozott próbajátékosokat is és közölte, hogy a csapat edzője Nagy Tibor. Nagyon meglepődtünk, mivel már fél éve nem láttuk őt a stadion közelében sem. Ezek után nagyobb vitába keveredett az alpolgármesterrel, Pethő Tiborral is. A csapat az új tulajdonos, John Marshall mellett tette le a voksát, erkölcsi okokból sem tudunk a volt tulajdonossal együttműködni. Végül pedig megkértük, hogy távozzon az öltözőből.

A korábbi tulajdonos által üzemeltetett vacfc.hu a következőképpen számolt be az eseményről:

"Újabb megbeszélésre érkezett a Dunakanyar-Vác Labdarúgó Kft. vezetősége Vácra, hogy a helyzet tisztázódjon és nyugodtan tudjon készülni a csapat a Magyar Kupa mérkőzésre. A próbálkozás eredménytelenül zárult, hiszen a fogadtatás és a légkör nem tette lehetővé tárgyalás lebonyolítását.
A stadion bejárata már zárva volt és a VLSE elnökségi tagjai várták az egyezkedni vágyókat. A nehézkes bejutást követően sem oldódott a hangulat, az öltözőben inkább vásári volt a hangulat. Egészen atrocitásokig fajultak az események, pár embernek még a tettlegesség is megfordult a fejében, ami nem következett be."

Értesüléseink szerint a volt tulajdonos szándéka szerint - mivel a játékosok amatőr szerződéssel szerepelnek Vácon - a következő fél évet fizetség nélkül töltenék a klubnál, csak prémium járna a győzelemért. Amennyiben pedig a csapat kiesne az NB II-ből, a játékosoknak kellene 200 ezer forintot fizetniük a magát tulajdonosnak valló Héger Józsefnek...

ITT A CSAKFOCI.HU: 1-jétől új a nevünk! | Tedd a kedvencek közé! | Lájkold a Facebookon!

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON