"Kiosztottam a bírókat rendesen" - az eltiltott Bognár nem tűrte, ahogy beszélnek vele

Feltöltve: 2013, február 27 - 14:07 Frissítve: 2013, február 27 - 15:48

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága négy barátságos mérkőzéstől eltiltotta Bognár Györgyöt, az NB II-es Csákvár vezetőedzőjét. A csakfoci.hu megkereste a szakvezetőt, aki tőlünk tudta meg, hogy megbüntették. Bognár beismeri, hogy a Ferencváros II elleni edzőmeccsen kiosztotta a játékvezetőket, de elmondása szerint azért, mert azok tiszteletlenül beszéltek vele. A korábbi 50-szeres válogatott úgy véli: mindenki jobban járt volna, ha ő, vagy Lipcsei Péter vezeti a meccset.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Az MLSZ honlapján tette közzé, hogy Bognár Györgyöt, az NB II Nyugati csoportjának 7. helyén álló Csákvár vezetőedzőjét négy barátságos mérkőzéstől eltiltották. A büntetés mértéke nem szokványos, főleg nem egy előkészületi mérkőzésen elkövetett vétség miatt, éppen ezért megkerestük magát az érintettet, hogy mondja el, miért kell bűnhődnie.

- Micsoda? Ki tiltott el? Miért? Most hallom ezt először – kezdte meglepetten Bognár György a csakfoci.hu-nak. – A Ferencváros második csapata ellen játszottunk edzőmeccset, ahol a partjelző folyamatosan velem foglalkozott, meg akarta mondani, hogy mit csinálhatok a kispad előtt és mit nem. Egy idő után meguntam és rendre utasítottam, ez nem tetszett neki és szólt a bírónak, így már kettőjükkel kellett megküzdenem. Kiosztottam őket rendesen, nem tűröm ugyanis, hogy 19-20 éves gyerekek tiszteletlenül beszéljenek velem. Erre kiállítottak, de mivel nem volt korlát, ami mögé beállhattam volna, maradtam a hókupac mellett. Már korábban is mondtam, hogy edzőmeccsre nincs értelme bírót hívni, most is jobban jártunk volna, ha én vagy Lipcsei Peti vezeti a mérkőzést. Mivel van bírói képesítésem, a következő négy barátságos találkozónkat én fogom vezetni és senkit nem állítok ki... – zárta szokatlan ötlettel a csákvári edző. (FOTÓ: BAON.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON