Fradi: A kezdőkör is eladó - széket és hálót is vehetnek majd a drukkerek

Feltöltve: 2013, március 5 - 13:51 Frissítve: 2013, március 5 - 18:19

A korábbi tervek szerint a Ferencváros stadionjában a vasárnapi derbi lenne az utolsó bajnoki mérkőzés. A csakfoci.hu úgy tudja, a Fradi-szurkolók nem maradnak ereklye nélkül, sőt, széles kínálatból választhatnak: a lelátói székeket, valamint a pálya tartozékait is meg lehet majd vásárolni, úgymint a kezdőkört, a hálókat, a szögletzászlót, vagy éppen a kapukat. Hivatalos döntés ez ügyben még nincs, az alábbiakban azt próbáltuk meg körbejárni, az előzetes hírek szerint milyen módon juthatnak majd ereklyékhez a drukkerek.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Rövid időn belül megkezdődik az Üllői úti Albert stadion bontása, hogy aztán másfél év múlva egy vadonatúj arénában léphessen majd pályára a Ferencváros. A korábbi tervek szerint a vasárnapi Újpest elleni derbi lehet az utolsó bajnoki mérkőzés az 1974-ben átadott létesítményben.

A vezetők azonban gondoltak azon szurkolókra, akiket rengeteg szép emlék köt a ferencvárosi szentélyhez, így több ereklyét is meg lehet vásárolni. A csakfoci.hu úgy tudja, hogy a lelátói székek mellett a pálya tartozékaihoz is hozzá lehet majd jutni, úgymint a kezdőkörhöz, a hálókhoz, a szögletzászlókhoz, vagy éppen a kapukhoz.

Az elképzelések szerint a bérletesek, amennyiben igényt tartanak rá, pár ezer forintért megvehetik a saját széküket, de természetesen a nem bérletes szurkolók is vásárolhatnak ülőhelyet. Ennél drágábban lehet majd megszerezni például a kezdőkört, amelynek ára több százezer forint lehet. Amennyiben mindent sikerülne eladni, úgy ebből akár 100 millió forint körüli összeg is befolyhatna, igaz, ehhez például az is kellene, hogy mondjuk minden szék gazdát találjon.

Arra jó esély van, hogy március végétől a Fradi otthona a Puskás stadion lesz, de Kubatov Gábor elnök szerint erről még nem született végleges döntés, mert ez ellen is szólnak érvek. Azt egyelőre nem tudni, hogy a zöld-fehéreknek meddig kell albérletben szerepelniük, de optimista becslések szerint a 2014/15-ös szezont már a vadonatúj Üllői úti arénában kezdheti meg a Ferencváros. A régi pedig darabjaiban ott lehet a drukkereknél…

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON