A Vidi 6-0-val kupaelődöntős - a Fradit is megbüntette az MLSZ

Feltöltve: 2013, március 5 - 19:49 Frissítve: 2013, március 5 - 19:49

A Videoton hivatalosan is a Magyar Kupa elődöntős mezőnyének tagja lett, miután az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén az elmaradt, Vác elleni negyeddöntőket két 3-0-val a fehérváriak javára írta. Büntetett is a grémium: a Lombard Pápa összesen 115 ezer forintot kénytelen befizetni rendezési hiányosságok, illetve egy labdarúgóval szembeni pénzügyi kötelezettség késedelmes teljesítése miatt. A Ferencváros is fizethet 50 ezret visszaesőként és szurkolói rendzavarások miatt.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Az MLSZ Fegyelmi Bizottságának keddi határozatai, az mlsz.hu híre alapján.

NB I:

Iszlai Bence (Haladás) 1, Anton Samper Jose Maria (Újpest) 1 és Takács Zoltán (Siófok) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Lombard - FTC mérkőzésen történt rendezési hiányosságok és a vendég szurkolók rendzavarásai miatt a Lombardot 30.000 Ft, az FTC-t, mint visszaesőt, 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A bajnokságra érvényes versenykiírás megsértéséért a Paks, a Pécs és az Eger írásbeli figyelmeztetésben részesült.

A FEB a Lombardot labdarúgóval szembeni pénzügyi kötelezettség késedelmes teljesítéséért 85.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Magyar Kupa:

A FEB az elmaradt Vác – Fehérvár és a Fehérvár – Vác MK mérkőzések 3-3 pontját 3-0 - 3-0 gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen Fehérvár javára igazolja.

NB II:

Szabó Norbert (Orosháza) 1, Oláh Gergő (Tatabánya) 1, Pokorni Péter (Szolnok) 2 és Koncz Zsolt (Cegléd) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB az Orosházát nemzetközi mérkőzés rendezésével kapcsolatos előírás megsértéséért 30.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Borsi Csaba technikai vezető (Sopron) írásbeli megrovásban részesült, Terenyei Zsolt technikai vezető (Szolnok) a kispadtól és az öltözőtől 3 soron következő NB II-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. (FOTÓ: VIDI.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON