Ultimátumot kapott az MLSZ-től egy NB II-es csapat

Feltöltve: 2013, március 5 - 21:54 Frissítve: 2013, március 5 - 21:54

Rendkívüli ülést tartott kedden az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága. A testület 8 napot adott az NB II-es Vác FC-nek, hogy teljesítse a licencfeltételeket.

Kövess minket: Twitter   Facebook

A keddi ülésen megtárgyalták a Klublicenc Adminisztráció által készített jelentést a Dunakanyar Vác Kft-nél végzett helyszíni vizsgálatról – írja az mlsz.hu.

A testület határozatában felhívta a sportszervezet figyelmét, hogy 8 napon belül pótolja a feltárt, legalapvetőbb licencfeltételekre vonatkozó hiányosságokat, valamint kötelezte a klubot, hogy ugyanezen határidőn belül állítsa helyre a licenc előírásoknak megfelelő szabályos működést. A határidő lejáratát követően a bizottság haladéktalanul újabb ülést tart.

Mint ismeretes, rendkívüli licencvizsgálatot tartott múlt héten a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) illetékes testülete a másodosztályú csapatnál, és a jelen állás szerint előfordulhat, hogy a váciak nem játsszák le a tavaszi szezon NB II-es bajnoki mérkőzéseit. (FOTÓ: VACFC.COM)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON