Szerződést hosszabbíthat a Haladás Artnerrel

Feltöltve: 2013, március 5 - 22:48 Frissítve: 2013, március 5 - 22:54

Jelen állás szerint nem csak a nyárig lesz Artner Tamás a Haladás vezetőedzője: a szombathelyi klub többségi tulajdonosát, azaz a várost képviselő alpolgármester hosszabbítana a trénerrel.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Artner munkájával elégedett a többségi tulajdonos város képviselője, Marton Zsolt alpolgármester és mihamarabb meghosszabbítaná a szakember idény végén lejáró kontraktusát.

- Az elmúlt héten az öltözőben arról tájékoztattam a csapatot és a szakmai stábot, hogy a többségi tulajdonos önkormányzat nevében úgy döntöttem, meghosszabbítom Artner Tamás idény végén lejáró szerződését - mondta Marton Zsolt a haladas.hu-nak. - Persze ez egyelőre csupán szándék, hamarosan tulajdonosi taggyűlést tartunk, ahol a tulajdonostársakkal átbeszéljük a hosszabbítás részleteit. Emellett a szakmai stábbal is leülünk tárgyalni, de hangsúlyozom: az a határozott szándékom, hogy a jövőben is Artner Tamásnak hívják a Haladás vezetőedzőjét. Maximálisan elégedettek vagyunk Tamás munkájával, ilyen edzőre van szükségünk, aki ennyire a klub érdekeit képviseli és ennek hangot is ad. Ő mindenhol a Haladás érdekeit tartja szem előtt. Ráadásul nem egy vándormadár típusú tréner, nem turistáskodásnak fogja fel az edzői szakmát. Azt most még nem tudom megmondani, mennyi időre hosszabbítanánk vele, ez is a taggyűlés témája lesz – tette hozzá.

Artner Tamás természetesen szívesen ülne továbbra is a Haladás kispadján.

- Örülök neki, hogy a többségi tulajdonos - de úgy érzem a többiek is - pozítívan ítélik meg az elmúlt egy esztendő munkáját. Folyamatosan építjük a csapatot, közben átalakítjuk a keretet, új alapokra helyezzük az együttest. Célunk egy hosszútávon jó és ütőképes Haladás kialakítása – nyilatkozta Artner a klubhonlapnak. (FOTÓ: HALADAS.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON