"Nem szidtuk az edző anyját" - a csabai szurkolók reagáltak Dajka szavaira

Feltöltve: 2013, március 26 - 11:55 Frissítve: 2013, március 26 - 13:01

A békéscsabai szurkolók Dajka László szavaira reagálva kijelentették, nem a légiósokkal van bajuk, hanem azzal, hogy kezdenek eltűnni a magyarok a pályáról, és helyettük alacsonyabb képességű külföldiek kergetik a labdát. A közleményben kiemelik azt is, hogy nem szidták ordenáré módon az edző anyját. Pásztor József pedig azt jelenti számukra, amit a fradistáknak Albert Flórián vagy az újpestieknek Bene Ferenc.

m.csakfoci.hu - kövess minket már mobilon is!

Az NB II Keleti csoportjában listavezető Békéscsaba szombaton 2-0-s vezetésről bukta el a Szolnok elleni bajnokit (2-3). A találkozó során, és azt követően több szurkoló is megtalálta Dajka László vezetőedzőt, aki a mérkőzés másnapján a csakfoci.hu-nak elmondta, nem tűri, hogy ordenáré módon szidják az anyját, és amennyiben a vezetőség is úgy érzi, akkor helyet cserél a drukkerek támogatását élvező Pásztor Józseffel is.

A tréner szavaira a csabaiak két szurkolói csoportja, a Stormcorner és a Bad Boys reagált a beol.hu portálon keresztül.

Íme a közlemény legfontosabb részei:

Alapvetően nincs bajunk a légiósokkal. A keretből kifejezetten szeretjük a lelkes Leucutát, a mindig gólérzékeny Randelovicsot vagy a csupaszív Obotot. De az őszi, elég szépen formálódó csapatunkból el- illetve kikerültek tavaszra a magyar kezdőjátékosok. Kiváló irányítónk Pozsár Gabi a lelátón ül vagy a kispadon, évek óta a legstabilabb védőnk, Horváth Tomi jó, ha a bemelegítésnél a pályán van, 2011-ben az év NB II-es játékosának választott Makra Zsoltot és a közönség kedvenc Balázs Józsit kölcsönadtuk Orosházára.

Jelenleg egy szedett-vedett gárda benyomását keltjük, ami nem is csoda annak függvényében, hogy alig van egyszerre néhány olyan játékos a pályán, aki ismeri egymást, és volt idejük összeszokni.

A meccsen történtekről: Dajka azt nyilatkozta, hogy 150-200 ember ordenáré módon szidta az anyját, azért intett ki (vagy be?). Az ott lévők - akár a klubvezetők is - tanúsíthatják, hogy a „Magyar focistákat!”, a „Ria-ria-Hungária” és a „Dajka takarodj!” rigmusok hangzottak fel, emellett éltettük Pásztor Józsit, Balász Józsefet és Makra Zsoltot. Kíváncsiak vagyunk, hogy ebből melyiket érzett az édesanyjára vonatkozóan sértőnek?

Minderre viszont nem reagáltunk volna írásos formában, ha a nyilatkozataiban nem keveri bele Pásztor Józsefet a történetbe és nem próbálná megosztani vele a felelősséget. Mindenki tudja, hogy „Paszi” számunkra az, ami a fradisták számára Id. Albert Flórián vagy az újpestieknek Bene Ferenc. Ő számtalan múltbéli sikere után tavaly felépített egy kiváló védelmet (Kerekes I., Kállai, Makra, Horváth T.,
Balogh M. ötösből), amit Dajka azóta teljesen szétzavart.

…és hogy végül Dajka Lászlót idézzük újra: „…a szurkoló kijöhet a meccsre és szurkol, vagy nem szurkol, de akár otthon is maradhat.” Dajka László is otthon maradhat! Mert mi még mindig az Előréért fogunk dolgozni, amikor ő már… (Fotó: beol.hu)

Stormcorner – Bad Boys szurkolói csoportok

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON