NB II: Visszavonták a Vác licencét

Feltöltve: 2013, március 26 - 14:08 Frissítve: 2013, március 26 - 14:12

Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága a Dunakanyar-Vác Labdarúgó Kft. NB II-es licencét a 2012/2013-as bajnoki évad vonatkozásában visszavonta, mivel a Licences az MLSZ Elnöksége által elfogadott Klublicenc Szabályzat által előírt több szabályzati pontnak, kritériumnak nem felel meg. A döntés nem jogerős.

m.csakfoci.hu - kövess minket már mobilon is!

A Bizottság 2013. február 20-án a Licencesnél licencvizsgálat lefolytatását rendelte el, tekintettel arra, hogy a Bizottság birtokában lévő információk alapján feltételezhető volt, hogy a Licences a Szabályzat több pontjának, illetve kritériumának nem felel meg. A Bizottság a Licencest az eljárás keretében 2013. március 5-én hiánypótlásra szólította fel. A Bizottság 2013. március 25-én tartott ülésén megvizsgálta a Licences által a Bizottság részére eljuttatott hiánypótlási dokumentáció, és a határozat egyes pontjaira beküldött hiánypótlás áttekintése után megállapította, hogy a Licences nem teljesített a hiánypótlási felszólításban rögzített több feltételt - írja az mlsz.hu.

Ennek értelmében két szabályhely vonatkozásában is a Licences ún. „A” kritériumot sért:

- A Licences egyrészt nem rendelkezik a Klublicenc Szabályzatban foglalt megfelelő számú és korú utánpótláscsapattal sem saját jogán, sem harmadik féllel kötött megállapodás alapján.

- A Licences továbbá nem rendelkezik a Klublicenc Szabályzatban foglalt NB II-es kritériumoknak megfelelő stadion, vagy pálya jogszerű használati jogával, sem saját jogán, sem harmadik féllel kötött megállapodás alapján.

A Bizottság további jogi és pénzügyi szabálytalanságokat is megállapított a vizsgálat során. Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottság döntése nem jogerős és nem előzetesen végrehajtható, ellene fellebbezést a Fellebbviteli Licencadó Bizottságnak címezve lehet benyújtani a döntés kézhezvételét követő naptól számított 8 napon belül. (FOTÓ: MLSZ.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON