Véber kiakadt: A lábtörésemet éltették, nem a neten kell üzengetni

Feltöltve: 2013, április 2 - 08:43 Frissítve: 2013, április 2 - 15:58

Pikáns meccs előtt áll az NB II Keleti csoportjának vezető helyét a héten átvevő Mezőkövesd trénere, Véber György. A szakember az ősszel viharos utóéletű meccset tudhatott maga mögött a Szeged ellen, a Tisza-parti városban pedig éppen ezért már készülnek a fogadtatására. Véber annyit mondott erre, hogy nem a neten kell üzengetni, és egy másik kellemetlen nézőtéri élményéről is beszélt.

Kövess minket: Twitter   Facebook

Valódi presztízsmeccs elé néz a Ness Hungary NB II 21. fordulójában a Mezőkövesd Szegeden, ahol a netes fórumok szerint már készülnek a találkozóra, egészen pontosan Véber György vezetőedző fogadtatására. Akkor ősszel kisebb botrány is kapcsolódott a két csapat találkozójához, az épp szegedi születésű Véber "szegedi suttyókat" emlegetett egy nyilatkozat szerint.

– Nem foglalkozom vele. Akik megcsinálták a balhét, már nincsenek is a szegedi futball kötelékében, így nem érdekel. nem vagyok egy mimóza, de itt is az első percben már azt éltették a barcikaiak, hogy nekem 15 éve kettős nyílt törésem volt a pályán. Itt tart az ország. nem érdekel Szegeden semmi. Elutazunk, előtte ott edzünk, arra várjuk szeretettel a szegedi szurkolókat is, nem a neten kell üzengetni. A győzelemért utazunk – mondta el Véber, akinek csapata megverte a Kazincbarcikát, így vezeti is a tabellát. A tréner a 2-1-es siker után úgy fogalmazott, kicsit túlságosan is optimista hangulatban vannak.

– Kezdjük ott, hogy kételyek merültek föl a megrendezéssel kapcsolatban. Egész héten azt forszíroztam, hogyha nyakig is ér a víz, nekünk játszanunk kell. A szombati eredmények még inkább megerősítettek ebben. Hála istennek lejátszottuk a találkozót. Úgy gondoltam, próbatétel elé kell állítani a csapatot, amely nagyszerű körülmények közt nagyszerű futballt mutatott be három mérkőzésen, Képesek-e függetleníteni magukat mindentől? Volt több hátráltató tényező is: a körülmények, a játékvezetői ítéletek és általánosságban az, hogy 1-1 után lélektani hátrányban voltunk. Újabb lépcsőfokot másztunk meg, olyan extrém körülmények közt győztünk, amely csak a legerősebb csapatok ismérve. Megkoronáztuk az első három mérkőzést. Viszont innentől kezdve nincsen apelláta, senki nem hivatkozhat semmire. Aki így tud küzdeni, hellyel-közzel még futballoztunk is, az nem hivatkozhat semmire. Nyilván lesznek hullámvölgyek, de ennek a meccsnek a tapasztalatai segítenek majd átvészelni. Ez a csapat megérett arra, hogy a bajnoki cím legyen a célja. Három forduló alatt ledolgoztunk hét pont hátrányt. Egyszer ennél nagyobbat elherdáltunk, de egy tetemesnek mondhatót hoztunk be utána. Nyilván sokan akarnak majd tenni ellene. Nem akarjuk alább adni, de tanulhattunk, sokan féltenek bennünket az ősz miatt. De ez nem lesz, most minden más. nagyon boldog vagyok most, kicsit talán túlzottan optimista is, de a csapatnak is ezt sugallom, ez nem kincstári optimizmus, hanem az elvégzett munka és a tudásuk egyvelege adja – idézi a kovesdisport.hu a szakember nyilatkozatát. (FOTÓ: SZEGEDMA.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON