8 sárga lapot kellett volna adni egy újpestinek - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, április 19 - 22:10 Frissítve: 2013, április 20 - 09:52

Garami József szerint nem lett volna szabad veszítenie az MTK-nak Siófokon, ahol a tréner érzése szerint jobban játszottak a vendéglátóknál. Horváth Károly is elismerte, hogy a siker ellenére nem tettek túl sokat a győzelemért. Marc Leliévrre kiemelte, hogy az Újpest úgy futballozott a találkozó elején, ahogy a nagy könyvben megvan írva, míg Lőrincz Emil amiatt dohogott, hogy az Újpest nem kapott piros lapot, véleménye szerint Vermes Krisztiánt többször is kiállíthatták volna.

VIDI-FRADI: Nyerj jegyeket a döntőre - kattints!


FGSZ SIÓFOK – MTK 2-1 (Pál Sz. 77., Tímár 92., ill. Tischler 62.

A meccs minden fontos mozzanata itt! I Beszámoló itt! I Videó itt!

Horváth Károly (Siófok): – Nem várt fordulat ez a számunkra, megmondom őszintén, ma nem tettünk túl sokat a győzelemért, főleg játékban. Hat nap alatt ez volt a harmadik mérkőzésünk, és nem játszottunk jól, pontatlanok voltunk. Egy dologra hívtam fel a játékosok figyelmét és kértem tőlük ezt az oldalvonal mellett: tartsanak ki, az akaraterőre nagy szükség van, és ameddig a játékvezető le nem fújja, addig küzdjenek, hajtsanak, kapaszkodjanak bele az utolsó szalmaszálba, és ez most sikerült is. A futballban benne van a hiba lehetősége, és nagyon nagy szerencsénk volt, hogy nem ment el számunkra ezekből a mérkőzés. A pontrúgások miatt dicséret illeti Kiss Mátét, nagyon jól lőtte be ezeket, és ez most döntő volt, ezzel fordítottuk meg a meccset, na meg egy kis szerencsével. Csodák nincsenek, álmaink vannak, megpróbáljuk ezeket elérni, minden mérkőzésen az életünkért játszunk. (Sport TV)

Garami József (MTK): – Nem akarok most az okokkal foglalkozni, én úgy gondolom, hogy jobban futballoztunk, mint a Siófok, voltak helyzeteink, ha nem is túl sok, és nem lett volna szabad elveszíteni ezt a mérkőzést. Négy-öt játékosunk nem játszott, de ettől függetlenül le kell hoznia a mérkőzést azoknak, akik a pályán vannak. Nem sok mindent tudok most mondani arról, hogy mivel lehetek elégedett, majd kitalálom este, hogy mi lehetne az. (Sport TV)


Újpest – PMFC-MATIAS 4-2 (Kabát (2., 6. - a másodikat 11-esből, Moraes 19., Vasiljevic 79., ill. Wittrédi 35. - 11-esből, Simon A. 81.)

A meccs minden fontos mozzanata itt! I Beszámoló itt! I Videó itt!

Lőrincz Emil (PMFC): – Az első negyedórában semmi extra nem történt, csak annyi, hogy bentmaradtunk az öltözőben… Álmosan kezdtük a meccset, adtunk az Újpestnek három gól előnyt. Utána rengeteg helyzetünk volt, és rengeteg olyan szituáció is, amit vissza kell néznünk a televízióban. Nem értek egyet azzal a döntéssel, hogy a 11-esünknél nem járt piros lap, és azzal sem, hogy Vermes miért nem kapott ezen a meccsen nyolc sárga lapot, mert benne volt neki ennyi a pakliban. Sok oka lehet annak, hogy miért sikerült így a mérkőzés eleje, de azt hozzátenném, hogy 3-0 után Balajczának volt négy óriási bravúrja, és akár alakulhatott egészen másként is a mérkőzés. (MTVA)

Marc Leliévre (Újpest): – Az első 25 percben úgy futballoztunk, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. A végén ez már nem teljesen így volt, még nagyobb nyomást kellett volna gyakorolni az ellenfélre, de az elején lőtt három gól elegendőnek bizonyult, főleg, hogy meglett a negyedik is. Nagyon örülünk a győzelemnek. A csapattól azt kértem, csinálják azt, amit a meccs elején, de mivel előnyben voltunk, így valahol természetes talán, hogy kicsit visszább vettünk. (MTVA) (FOTÓ: PMFC.HU)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON