Rossi a sárga laposokra játszott, a Vidi ellen a maximum is kevés volt - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, április 20 - 22:42 Frissítve: 2013, április 21 - 22:32

Marco Rossi a sok sárga lapot összeszedett kecskeméti védelem ellen próbált taktikát váltani a meccs közben, Horváth Ferenc viszont játékosai démonjait űzné el. A Győri ETO pápai 1-1-es döntetlenje után Pintér Attila úgy vélekedett, hogy a futball visszaadja, mit néha elvesz, most ők jártak rosszul a 90. percben kapott góllal. Zsivóczky Gyulának tetszett, hogy együttese sokat tett a győzelemért, José Gomes nem elégedett a Vidi helyzetkihasználásával, Tomiszlav Szivics pedig arról beszélt, bár mindenki a maximumot adta, a Videoton ellen ez sem volt elég.

VIDI-FRADI: Nyerj jegyeket a döntőre - kattints!

TABELLA: Így áll az NB I - kattints!


BP. HONVÉD – KECSKEMÉT 0-0

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt! I Videó itt!

Marco Rossi (Honvéd): – Az első félidőben veszélyesebbek voltunk, és a második játékrészben is akadtak lehetőségeink, de már nem annyi. Veszélyes ellenféllel volt dolgunk, amelynek nagyon gyors csatárai vannak, így tarthattunk a kontráktól. Viszont tényleg sok helyzetünk volt, több szerencsével, nagyobb határozottsággal nyerhettünk volna. Kiegyenlített meccs volt, csapatom főleg az első félideje miatt dicsérhető. Az eredmény reális, helyzetünk talán nekünk volt több. Gondot okozott a Kecskemét jó taktikája, okosan kivárásra játszottak, az utolsó 10-20 méteren belül a pontosság hiányzott a játékunkból, és az időjárás is valóban rányomta a bélyegét a meccsre. Kinget mozgékonysága miatt hoztuk be, hogy bontsa meg a sárgás vendég védelmet. Nem érheti kritika a csapatot, mindenki hajtott, megtett mindent a sikerét. Ez most ennyire volt elég. (MTVA/honvedfc.hu)

Horváth Ferenc (Kecskemét): – Az én szememben nem volt rossz meccs, voltak lehetőségek mindkét kapu előtt, mezőnyben is jó játék folyt. A játékosaim sajnos nem tudják legyőzni a démonjaikat, nem akarják elhinni nekem, hogy ennél sokkal többre képesek. Nem volt könnyű az időjárás miatt sem, három hete karácsonyi bejglit sütött még a feleségem, most meg napernyővel járnak az emberek. Nem könnyű áthidalni ezt sem, ehhez képest szerintem jó meccs volt. Most azoknak is adtam lehetőséget, akik eddig kevesebbet játszottak. Volt aki élt vele,volt aki nem. Az elején volt egy szöglet utáni figura, ezek azért kellenek, mert kiegyenlített a mezőny, ilyenekkel meccseket lehet nyerni. Viszonylag jó meccs volt, akadtak helyzetek itt is, ott is. Ha egyet berúgtunk volna, akkor még szebb lenne az egész. Helytálltak a srácok, egy klasszis hiányzik, aki a tizenhatos után be tudná fejezni az akciókat. Ha lenne egy ilyenünk, akkor nem lenne probléma. Hogy ez lehetne akár Burgos is? Igen, de akár Messi is, csak nincsen rá pénzünk. (MTVA/honvedfc.hu)


VIDEOTON – MVM PAKS 2-0 (Gyurcsó 25., Caneira 69.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt! I Videó itt!

José Gomes (Videoton): – Az első félidőben mutatott lendülettel és játékkal elégedett voltam. Később sajnos ez az intenzitás elkezdett csökkenni, amit megértek, de természetesen nem tetszett. Megértem, hiszen megviseli a játékosokat, amikor ilyen gyorsan változik az időjárás, és a télből minden átmenet nélkül a nyárban találják magukat, hiszen rengeteg vizet és ásványi sókat veszítenek ilyenkor, ami negatívan hat a teljesítményükre. Ettől függetlenül úgy érzem, elegendő lehetőséget alakítottunk ki és elég jól játszottunk ahhoz, hogy megérdemeljük a győzelmet. Viszont továbbra is azt látom, hogy bár nagyon jól kerülünk helyzetbe - ahogy azt a szerdai Győr elleni meccs után is elmondtam - nem vagyunk elég agresszívek ezek értékesítésében. Ezen mindenképp javítanunk kell a jövőben. (vidi.hu)

Tomiszlav Szivics (Paks): – Sok gondunk volt a meccs előtt, ennek ellenére próbáltunk jól játszani, egy darabig sikerült is. Ma mi voltunk a szimpatikus vesztesek sajnos. Pont, amikor nekünk kellett volna gólt szerezni, akkor kaptuk a másodikat, azt is pontrúgásból, úgy ahogy az elsőt. Ettől függetlenül gratulálok a csapatomnak, mindenki a maximumot adta, de ez ma nem volt elég. A második félidőben sokat volt nálunk a labda, egy gólt legalább megérdemeltünk volna. A Vidi jobb csapat, ez világos, de azt gondoltam, hogy talán egy döntetlent ki tudunk hozni a meccsből, nem sikerült. Nehéz sorozatban vagyunk, de remélem, néhány sérült játékosom hamarosan visszatér, és ezeken a nehéz meccseken legalább néhány bravúrt sikerül elérnünk. (vidi.hu)


LOMBARD PÁPA – GYŐRI ETO 1-1 (Griffiths 90., ill. Trajkovic 16.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt! I Videó itt!

Zsivóczky Gyula (Lombard Pápa): – Győzni akartunk, de nagyon örülünk a megszerzett egy pontnak, nagyon sokat tettünk a második félidőben azért, hogy sikerüljön döntetlenre hoznunk a mérkőzést. A tavalyelőtti és a tavalyi bajnok ellen győztünk hazai pályán, most pedig döntetlent értünk el a minden valószínűség szerinti idei bajnokkal szemben, tehát a Lombard Pápa csapata hazai pályán erős. Az ETO nagyon jó csapat, elemeztük a játékukat, tudtuk, hogy ha egy kis területet is hagyunk nekik, akkor le fognak minket kontrázni. Egy figyelmetlenségünk volt, azonnal ki is használták, de a második félidőben nagyon sokat tettünk az egyenlítésért. Griffiths egy nagyon tehetséges játékos, remélem, hogy neki is és a többieknek is olyan lökést fog adni ez a gól, hogy elindulunk fölfelé. (Sport TV)

Pintér Attila (Győri ETO): – Végig jól játszott a csapat, tette a dolgát, nem lehet egy szavam sem a játékosokra. Voltak lehetőségeink, amelyeket nem tudtunk kihasználni, a 11-es után is volt két-három olyan helyzet, amelyeket gólra lehetett volna váltani. A futball az ilyen, egyszer ad, egyszer elvesz, volt olyan mérkőzés, amelyet mi fordítottunk meg a 90., 92. percben, ezt most az ellenfél tette meg, ez benne van a labdarúgásban. A játékosok előtt ettől függetlenül le a kalappal, mindent elkövettek a győzelemért, de nem sikerült még egy gólt szerezni. A 11-es egy lélektani helyzet, Varga Roland most kihagyta, de csak az hagyhatja ki, aki odaáll, ez is a labdarúgás része, vagy belövi, vagy kihagyja. Minden játékos, aki odaáll, be szeretné lőni, most nem sikerült, majd legközelebb berúgja. (Sport TV) (Fotó: honvedfc.hu)


EGER – KAPOSVÁR 1-0 (Farkas Á. 35.)

Beszámoló itt! I Minden fontos mozzanat itt!

Mészáros Ferenc (Eger): (nyilatkozat később!)

Prukner László (Kaposvár): (nyilatkozat később!)

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON